Spor İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adayları

İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adayları

Paylaş
İşte Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör adayları

Fenerbahçe'de birkaç gündür yaşanan krizin ardından Teknik Direktör Ersun Yanal, görevinden istifa etti. Yeni sezona hazırlanan Sarı-Lacivertliler'de Yanal'ın koltuğu için adı geçen adaylar Mircea Lucescu, Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman

Fenerbahçe'nin, Sevilla takımıyla yaptığı hazırlık maçının ardından Habertürk gazetesinde yer alan Feridun Niğdelioğlu imzalı haberle başlayan Ersun Yanal krizi, başarılı hocanın istifa etmesiyle başka bir boyut kazandı. Yanal hakkında ortaya atılan 'disiplinsiz davranışlar sergilediği' yönündeki iddiaları, Başkan Aziz Yıldırım'ın dün gerçekleştirdiği basın toplantısında yalanlamamasının ardından tecrübeli teknik adam görevi bıraktı.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler'i nisan ayında şampiyonluğa ulaştıran Ersun Yanal'ın bu kararının ardından takımın başına kimin geçeceğine ilişkin iddialar ortaya atılmaya başladı.

İlk aday Lucescu

Yanal'ın istifasının ardından Sarı-Lacivertliler'de gündeme gelen ilk isim Mircea Lucescu oldu. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, takımın başına geçirmek için büyük çaba sarfettiği ancak başaramadığı Lucescu'yla ilgili olarak Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun yapacağı toplantının ardından harekete geçilmesi ve Rumen hoca için nabız yoklanması bekleniyor. Lucescu, daha önce Türkiye'de Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı şampiyon yapmıştı.

Kocaman alternatifi

Başkan'ın kafasındaki hoca adaylarından bir diğeri ise Aykut Kocaman. Fenerbahçe'nin mevcut kadrosunun omurgasını kuran Kocaman, futbolcuların da fazlasıyla sevdiği bir isim. Sarı-Lacivertliler'den ayrıldıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Kocaman'ın, Lucescu'yla anlaşılamaması halinde yeniden göreve çağrılacağı düşünülüyor.

Haberin Devamı

Denizli de aday

Lucescu ve Kocaman'ın yanı sıra, tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli de Yanal'ın ardından takımı çalıştıracağı ddüşünülen hocalardan biri. Boşta olan Denizli de, Lucescu ya da Kocaman'dan beklenen yanıt alınamaması hâlinde gündeme alınacak.

FANATİK