Magazin İşte Ferdi babanın oğlu

İşte Ferdi babanın oğlu

Paylaş
İşte Ferdi babanın oğlu

Ferdi Tayfur'un, Habibe Ümyani Demir'den dünyaya gelen 2.5 yaşındaki oğlu Ferdi Taha ilk kez görüntülendi

Ferdi Tayfur’un yeni hayat arkadaşı Habibe Ümyani Demir yıllardır bir sır gibi saklanıyordu. Bu ilişkiden dünyaya gelen oğlu Ferdi Taha’ya rağmen kendini geri planda tutuyordu. Ta ki geçen haftaya kadar. Tayfur ile ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Demir “Ferdi ile 20 yıldır birlikteyiz, o beni bırakamaz çünkü ona erkek evlat verdim” sözleriyle dikkat çekmişti.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar tek bir kare fotoğrafının dışında herhangi bir görüntüsü olmayan Habibe Ümyani Demir’i ilk kez VATAN görüntüledi.

Demir, Emirganüstü’ndeki Ferdifon Emlak’ın bahçesinde Ferdi Tayfur’dan olan oğlu Ferdi Taha ile vakit geçirirken objektiflere takıldı. 2,5 yaşındaki Ferdi Taha’nın babasına çok benzediğini söyleyen Demir yaptığı röportajda “Oğlum fiziksel olarak babasının kopyası, gırtlak yapısı bile babası gibi. Ayrıca oğlum Tayfur ailesinin son nesli, bu soyadını devam ettirecek son erkek” demişti.

Ferdi Tayfur’un nikahlı eşi Zeliha Tayfur’dan iki kızı, 30 yıllık hayat arkadaşı Necla Nazır’dan ise Tuğçe isminde bir kızı bulunuyor.

Bora Engin / Vatan