Spor İşte Galatasaray'ın Fatih Terim planı!

İşte Galatasaray'ın Fatih Terim planı!

Paylaş
İşte Galatasaray'ın Fatih Terim planı!

Fatih Terim’in görevden ayrılması sonrası nasıl bir yol izleyeceği bir süre tartışılacak gibi görünüyor. Bu konuda değişik spekülasyonlar ise hemen başladı. Galatasaray yönetimi bu gelişme karşısında nasıl bir tutum takındı. Sarı-kırmızılıların bir Terim planı var mı? İşte son gelişmeler...

Fatih Terim’in görevden ayrılması sonrası nasıl bir yol izleyeceği bir süre tartışılacak gibi görünüyor. Bu konuda değişik spekülasyonlar ise hemen başladı. Terim’in son basın toplantısında “en büyük değerleri” arasında saydığı Galatasaray’a dönüşü bu aşamada en sıcak konulardan biri...

Herkes Terim’in dördüncü kez Galatasaray’ın başına geçip geçmeyeceğini konuşurken, Hürriyet, bu konuda bazı özel bilgilere ulaştı...

ÖZBEK İZİN İSTEDİ AMA...


Tarih 2016 yılının haziran ayı... Milli Takım’ın Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’ndaki mücadelelerine başlamasına az bir süre kala, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören bir araya gelir.

Riekerink’in yerine teknik adam arayışında olan Özbek, Terim’i getirmek için Demirören’den izin ister. Milli Takım’ın çok önemli maçları öncesi bunun gerçekleşemeyeceğini anlatan Demirören, Özbek’in isteğini geri çevirir.

Bu gelişme sonrası Özbek ve kurmayları “Fatih Hoca’nın Milli Takım ile ilişkisi ne zaman biterse o zaman bu konuyu ele alırız. O tarihte oturur kendisiyle konuşuruz” diye karar alır.

GÖZLER GALATASARAY YÖNETİMİ'NDE


Ve şimdi Özbek’in bu kararından haberdar olanlar, dünkü gelişme sonrası nasıl bir adım atılacağını beklemeye başladı. Çünkü Fatih Terim, Dursun Özbek’in geçen yıl yakın çevresiyle paylaştığı gibi artık Milli Takım’ın başında değil.

Daha önce Galatasaray’da 3 kez görev yapan ve tam 6 kez şampiyonluk yaşayan Fatih Terim’in takıma dönüş ihtimali, akşam saatlerinden itibaren taraftarlar arasında geniş yankı uyandırdı.

TARAFTAR DA ÇOK İSTİYOR


Sarı-Kırmızılılar, sosyal medya paylaşımlarında duydukları heyecanı dile getirirken, gözlerini de başkan Dursun Özbek ve yönetimin atacağı adımlara çevirdi.

Galatasaray'da 3 kez görev yapan ve 6 şampiyonluk yaşayan Terim’in sarı kırmızılı takıma dönüş ihtimali geniş yankı uyandırdı.

Sportif direktör Cenk Ergün ile Başkan Dursun Özbek, dün Florya’da bir araya geldi. Florya’daki zirvede transferlerin yanı sıra Terim’in yeniden G.Saray’ın başına geçmesi konusu da görüşüldü.

Terim hakkında şu anda tüm gelişmeleri izleyen Dursun Özbek, durumu değerlendirip kısa süre içerisinde kararını da verecek. Galatasaray, Fatih Terim ile el sıkışır ve Igor Tudor ile yollarını ayırırsa Hırvat teknik adama 400 bin Euro tazminat bedeli ödeyecek. (Hürriyet)

Haberin Devamı