Gündem İşte gerçek 'balyoz' operasyonu

İşte gerçek 'balyoz' operasyonu

Paylaş
İşte gerçek 'balyoz' operasyonu

Erzurum'da çek-senet ve uyuşturucu mafyasına yönelik polis operasyonunda balyoz bile kullanıldı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü, kent merkezindeki 20 ayrı yere saat '06.00'da eşzamanlı operasyon yaparak bir suç örgütünü çökertti. Çek- senet tahsitalı ve uyuşturucu ticareti yapmak suçlarından 27 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde toplanan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 06.00'da önceden tespit edilen ve arama izni çıkarılan 20 ayrı yere hareket ettiler. Kar makseli Özel Harekatçıların uzun menzilli silahlarının yanı sıra operasyona balyozla gittikleri görüldü.

250 POLİS KATILDI

Polis açılmayan bazı kapıları çilingir aracılığı ile açtı. Polis evlerin yanısıra aranan kişilere ait işyeri ve otomobillerde de arama yaptı. Ev, işyeri ve apartmanların çevresini sararak kuş uçurtmayan 250 kadar polis, iki saat içinde 27 kişiyi topladı. Sağlık kontrolünden geçirilen 27 kişi, daha sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan operasyon sırasında iş ve okullara gitmek için çıkanlar, apartman girişlerinde ve sokak başlarında kar maskeleli Özel Harekatçıları görünce şaşırdılar. Polisler, şaşkınlık içinde olanlara olağanüstü bir durum olmadığını belirtmekle yetindiler.

Haberin Devamı

DHA