Magazin İşte Gülşen Bubikoğlu'nun son hali! Yıllara meydan okuyor

İşte Gülşen Bubikoğlu'nun son hali! Yıllara meydan okuyor

Paylaş
İşte Gülşen Bubikoğlu'nun son hali! Yıllara meydan okuyor

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Gülşen Bubikoğlu'nun Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar, binlerce beğeni aldı


Yıllarını Türk sinemasına vermiş ve çok sayıda filmde rol almış olan Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında.

62 yaşındaki usta oyuncu, çoğunlukla geçmişe ait kareler paylaşırken son yayınladığı kareyle yıllara meydan okuduğunu gösterdi.

Gülşen Bubikoğlu'nun, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğraflara yorum ve beğeni yağdı.


İşte o kareler:



GÜLŞEN BUBİKOĞLU KİMDİR?


Gülşen Bubikoğlu, 1954 yılında İstanbul'da doğdu. 1971'de Fatih Kız Lisesi'ni bitirdi. L.C.C Kültür Merkezi'nde bir yıl lisan, mankenlik ve dans eğitimi aldı. 1973 yılında "SES" sinema dergisinin açmış olduğu yarışma ile sinemayla tanıştı. Kariyerine, Erler Film öncülüğünde Türker İnanoğlu'nun 1973 yılı yapımlı Yaban filminde başrolü oynayarak başlayan Gülşen Bubikoğlu, 1974 yılında İnanoğlu ile birlikte gizli bir düğünle Kemal Utku'nun evinde evlenmiştir.



İnanoğlu ile evliliğinden sonra Bubikoğlu Erler Film'in bir numaralı kadın yıldız oyuncusu oldu ve çevirdiği filmlerle güldürüye, drama, duygusal ve hareketli filmlere yatkınlığını göstererek hem seyircinin büyük beğenisini kazandı hem de Türk sinemasının yıldızları arasında özel bir yer edindi.



Macaristan, Moskova, Kuveyt, Cannes gibi festivallerde ülkesini temsil etmiştir. İtalyanlarla "Baş Belası", "Üçkağıtçılar" ve "Mücevher Hırsızları" gibi filmlerle koprodüksiyon çalışmalarında bulunmuştur. Başrolünde oynadığı filmler çok sevilmiş ve büyük gişe başarıları yakalamıştır. Zirvedekiler ve Affet Bizi Hocam gibi TV dizileri ile sevenleriyle buluşmuş ve bu diziler televizyon izleyicisinden ilgi görmüştür.


Haberin Devamı