Kültür - Sanat İşte haftanın yeni filmleri
Paylaş
İşte haftanın yeni filmleri

Bu hafta dört yeni film sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Borsa: Para Asla Uyumaz, Üç Harfliler: Marid, Kardeşimden Sonra, Annemi Öldürdüm salonlarda olacak yeni filmler.

BORSA: PARA ASLA UYUMAZ

Haberin Devamı

1987’de ‘Para asla uymaz. Az önce Hong Kong altın borsasında 800 bin dolar kazandım’ sözleriyle başlayan Michael Douglas’ın meşhur ‘Şirket’ filmi, bu sözden yola çıkarak beyazperdeye geri dönüyor. Douglas’ın canlandırdığı Gordon Gekko karakterinin hapishaneden çıkışı ile birlikte Wall Street’te tedirginlik başlıyor. İlk filmde Gekko’nun çırağı rolünde Charlie Sheen’i izlemiştik. Bu sefer Douglas, çırak olarak yanına Shia LaBeouf’ı alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise 23 yıl önce olduğu gibi yine Oliver Stone var.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2865","2865","201009","2865-2.jpg");

ÜÇ HARFLİLER: MARİD

Gerilim türündeki yerli yapım "Üç Harfliler: Marid’in yönetmeni Arkın Aktaç. Gülseven Yılmaz, Özgür Özberk, Serap Üstün, Taner Ertürkler, Ufuk Aşar ve Kayra Simur’un rol aldığı film, 11 yaşında başına öteki alemden gelen bir varlığın musallat olduğu Ayla’nın 20 yıl sonra aynı kabusla yeniden karşı karşıya gelmesini anlatıyor.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2875","2875","201009","2875-9.jpg");

KARDEŞİMDEN SONRA

Genç oyuncu Zac Efron’ın başrolünü üstlendiği ‘Kardeşimden Sonra’, haftanın dördüncü yeni filmi. Charlie St. Cloud (Zac Efron) kardeşi Sam'in ölümünden kendisini sorumlu tuttuğu için kardeşinin yattığı mezarlıkta çalışarak üzüntüsünü hafifletmeye çalışır. Zamanla kardeşiyle kurduğu bu metafizik ilişkiye yabancı bir kızın girmesiyle Charlie, kardeşi ve gerçek dünya arasında sıkışıp kalır.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer2874","2874","201009","2874-6.jpg");

ANNEMİ ÖLDÜRDÜM

Geçtiğimiz yıl Cannes’da öne çıkan filmlerden biri olan ‘Annemi Öldürdüm’de eşcinsel lise öğrencisi Hubert’in annesi ile olan fırtınalı ilişkisi anlatılıyor.