Magazin İşte 'Jon Snow'un hayalindeki iş!

İşte 'Jon Snow'un hayalindeki iş!

Paylaş
İşte 'Jon Snow'un hayalindeki iş!

Yeni dizisi hakkında konuşan ünlü oyuncu, yeterince tarihsel dramalarda oynadığını söyledi ve hayalindeki projeyi açıkladı.

Game of Thrones'un Jon Snow'u Kit Harrington rol aldığı projelerde at binmekten emekli olup başka bir dönemde yer almak istediğini itiraf etti.
Tarihsel dramalarda yeterince rol aldığını belirten oyuncu “Aslında bu durum saçlarımı kesmediğim için oldukça uyumlu oluyordu. Niçin kendimi hep soğuk, çamurlu yerlerde ve atların üstünde buluyorum, hiçbir fikrim yok. Sanırım bu, bana geçmiş hayattan gelen bir arzu olmalı”dedi.

Harrington sözlerine şöyle devam etti: “Artık silahlarla bir şeyler yapmak istiyorum. Sadece kendi yolumda yavaşça ve daha modern ilerlemek istiyorum”
Kit Harrington'ın yakın zamanda izleyiciyle buluşacak Gunpowder’da canlandırdığı Robert Catesby karakteri ise kendisiyle garip bir aile bağı oluşturuyor.



Harrington yeni dizisi için “Aslında ‘tutku projesi’ terimini kullanmak istemiyorum ancak fikir bir parça aile merakından geliyor. Annemin kızlık soyadı Catesby ve benim de orta adım Catesby. Bizim her zaman konuştuğumuz, içinde bulunduğumuz bu durumda Gunpowder’ın olay örgüsünde bize kılavuz oldu" dedi.

Harrington sözlerine şöyle devam etti: "Bu olay İngiliz folklorunun çok önemli bir parçası ve bunu her sene kutluyoruz. Bunun bugüne kadar dramatize edilmemesi bize tuhaf görünüyordu. Bu fikrin ortaya çıkmasına aile bağlarının etkisi olsa da, daha da önemli olan bir fikrin gerçekleri var ortada"

Kit Harrington'ın dizinin en çok sevilen karakterlerinden Jon Snow'a hayat verdiği Game of Thrones 2018 ya da 2019'da yayınlanacak 8. sezonuyla final yaparak izleyiciye veda edecek.



Haberin Devamı