Siyaset İşte Kılıçdaroğlu'nun mal bildirimi
Paylaş
İşte Kılıçdaroğlu'nun mal bildirimi

İşte Kılıçdaroğlu'nun mal bildirimi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce kişisel sitesinde yayımladığı mal bildirimi, Genel Başkan seçilmesinin ardından CHP’nin resmi sitesi www.chp.org.tr’de de yayımlandı.

Kılıçdaroğlu’nun mal bildiriminde eşi Selvi Kılıçdaroğlu’na ait İçerenköy İstanbul’da 1993’te edinilen 25 bin TL değerinde bir konut ile Ankara Balgat’ta 2003’te edinilen 142 bin TL değerinde bir konut yer alıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine ait Ankara Akyurt’ta 2003 yılında edindiği 15 bin TL değerinde bir konut ile 3 bin TL değerinde 2007 yılında edindiği başka bir konut ile 2009 yılında edindiği 163 bin 500 TL değerinde bir konut da mal bildiriminde yer alıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisine ait Akçalı, Güzelyurt ve İpekkum Konut Yapı kooperatiflerinde kooperatif hisseleri ile Fikret Otyam’ın 2, Nuri Abaç’ın 2, Hüseyin Yüre’nin 2, Güler Çakır’ın 1 ve Ayatullah Sümer’in 1 tablosu da mal bildiriminde yer alıyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu’na ait 2004 model Renault Clio marka otomobil de mal bildiriminde bulunuyor.

Haberin Devamı