Yaşam İşte Kurtlar Vadisi Filistin

İşte Kurtlar Vadisi Filistin

Paylaş
İşte Kurtlar Vadisi Filistin

Filistin'de yaşanan insanlık dramını konu alan ve merakla beklenen filmin fragmanı yayımlandı

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve Filistin’de yaşanan insanlık dramını konu alan “Kurtlar Vadisi Filistin” filminin fragmanı bugün yayınlandı.

Türkiye ve dünyada aynı anda 28 Ocak 2011’de vizyona girecek ‘Kurtlar Vadisi Filistin’ filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlendi.

Haberin Devamı

Filmin senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı. 4 ay süren filmin çekimleri ise Mersin’in Tarsus İlçesi ile Adana ve Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde gerçekleştirildi.

10 MİLYON DOLARA MAL OLDU

Yaklaşık 10 milyon dolara mal olan filmin yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz yaptı. Başrolünü ‘Polat Alemdar’ olarak tanınan Necati Şaşmaz'ın üstlendiği filmde, Gürkan Uygun ve Kenan Çoban’ın yanı sıra Erdal Beşikçioğlu, Erkan Sever, Zafer Diper, Umut Karadağ ve Mustafa Yaşar rol aldı.

Filmin kadın başrol oyunculuğunu ise Nur Aysan yaptı. Filmin özel efekt koordinatörlüğünü ‘Er Ryan’ı Kurtarmak’, ‘Cennetin Krallığı’, ‘Büyük İskender’, ‘Soğuk Dağ’, ‘Kara Şahin Düştü’ ve ‘Kurtlar Vadisi Irak’ın özel efektlerini yapan Mark Meddings üstlendi.

Haberin Devamı