Magazin İşte mermi izleri

İşte mermi izleri

Paylaş
İşte mermi izleri

Çekici üzerinde taşınan otomobilin jantı ve sol arka kapı üzerindeki mermi izleri dikkat çekti

Plakası polisler tarafından gazeteyle kapatılan otomobilin ön camı da üzerinde 'Olay yeri inceleme' yazılı büyük beyaz bir naylon ile kapatıldığı gözlendi. Polis, otomobilin bulunduğu, Özel Levent Hastanesi'nin Acil Servis girişine güvenlik şeridi çekerek kimseyi içeriye sokmadı

Haberin Devamı

Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğrayıp yaralandığı araç incelenmek üzere Özel Levent Hastanesi'nden Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Saldırının hemen ardından yaralanan Tatlıses ve asistanı Buket Çakıcı, Tatlıses'in şoförü tarafından otomobil ile Özel Levent Hastanesi'ne kaldırıldı.
Tatlıses ve asistanı hastaneden ambulansla Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sevk edildi. Saldırıya uğrayan otomobil ise hastanenin acil servisi önünde kaldı. Olay yeri inceleme polisleri, hastane önüne gelerek otomobilde incelemelerde bulundu. Bu arada polis ekipleri hastanenin acil servis girişine şerit çekerek hastaneye kimseyi almadı.

Daha sonra hastaneye getirilen çekiciyle, otomobil incelenmek üzere Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çekici üzerinde taşınan otomobilin jantı ve sol arka kapı üzerindeki mermi izleri dikat çekti. Plakası polisler tarafından gazeteyle kapatılan otomobilin ön camı da üzerinde 'Olay yeri inceleme' yazılı büyük beyaz bir naylon ile kapatıldığı gözlendi.

İKİNCİ BİR İNCELEME DAHA

Saat 09:00 sıralarında olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı olay yeri inceleme ekipleri, plaza çevresine tekrar emniyet şeridi çekti. Plaza dışında bulunan mağazaların reklam panoları ile duvarlarına isabet eden kurşunlara odaklanan polisler , bir banka şubesinin duvarında bulunan kurşun deliği ve çevresinde çalışma başlattı.

Kovana ulaşmak için banka duvarını kesici alet ve çekiçlerle kıran polisler aldıkları numuneleri incelemek üzere emniyet müdürlüğüne götürdü.

Haberin Devamı

DHA