Gündem İşte Münevver'in çantası

İşte Münevver'in çantası

Paylaş
İşte Münevver'in çantası

Testereli cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un cesediyle birlikte bulunan çantada neler olduğu ortaya çıktı

İstanbul Bahçeşehir’deki villada öldürülen ve cesedi Etiler’de çöp konteynerine bırakılan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili yeni fotoğraflar ortaya çıktı.

Habertürk gazetesi, cesedin bulunduğu çöp konteynerinin üstüne bırakılan genç kıza ait çantada çıkan eşyaların polis tarafından çekilen fotoğrafına ulaştı. Fotoğrafta Münevver’in çantasında sadece 17 TL olduğu görülüyor. Çantada Cem Garipoğlu ile Münevver Karabulut’un MSN görüşmelerinin el yazısıyla kâğıda aktarılmış metni dikkat çekiyor.

Bu arada Cem Garipoğlu’nun güvenlik kamerasına yakalanmamak için Münevver’le birlikte villaya girdiği arka bahçedeki kapının fotoğrafları da polis tarafından çekilerek cinayet dosyasına eklendi. Polis ekipleri, arka bahçede yer alan ve çalışmadığı belirtilen kameranın fotoğrafını da çekip delil dosyasına koydu.

17 LİRASI VARDI

Toplam 17 TL para, öğrenci kimlik kartları, 2005, 2007 ve 2008’e ait İETT öğrenci indirim Akbil kartı, gittiği dershaneye ait fotoğrafsız öğrenci kimlik kartı, kırtasiye indirim kartı, Kanada’da yurtdışı görüşme lerde kullanılan 3 SIFA telefon kartı, çeşitli marketlere ait üç ayrı indirim kartı, annesine ait kredi kartı, kredi kartı harcama fişleri, okul eteği, okul kıyafeti üstüne giydiği gri süveter, siyah şapka, kendisine ait bir vesikalık fotoğraf, dört kalem, yüz kremi, iki ruj, kulaklık, cımbız, küçük el çantası.

VE BİR EL YAZISI NOT...



Çantada Münevver ile Cem Garipoğlu’nun dans etmekle ilgili MSN görüşmelerinin el yazısına aktarılmış notu da dikkat çekti:

M: Bugün benimle dans edecek misin?
C: Sence?
M: Ne kadar süre peki?
C: Bilmiyorum
M: Dans etmeden önce benimle dans eder misin gibi bir şeye gerek var mı?
C: Komiksin kabul et?
M: Bu dans için teşekkür ederim gerçekten. Herkes bize baktı ve kıskandı farkettin mi?
C: Hmm çok güzel?
M: Kendimizi yılın çifti ilan ediyorum.
C: Vuhh :)) ben de
M: Ne güzel sarıldın, rüyadaydım sandım, uyandır diyecektim.:)
C: Yanımdayken bile özlüyorum seni. Sarılıp öpmek bile geçirmiyor bu özlemi.

(HaberTürk)

2