Gündem İşte Özgecan'ın o fotoğrafının hikayesi

İşte Özgecan'ın o fotoğrafının hikayesi

Paylaş
İşte Özgecan'ın o fotoğrafının hikayesi

Masanın üzerinde kollarını çenesinin altına koyduğu, belli belirsiz bir tebessümle objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesini Özgecan'ın yakınları anlattı

Bir masanın üzerinde kollarını çenesinin altına koyduğu, belli belirsiz bir tebessümle objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesini genç kızın yakınları böyle anlattı. Mersin'in Tarsus İlçesi'nde okuldan eve dönerken öldürülen ardından da yakılan Özgecan Aslan'ın korkunç cinayete kurban gitmesinin ardından bir fotoğrafı vardı ki adeta sembol oldu. Bir masanın üzerinde kollarını çenesinin altına koyduğu, belli belirsiz bir tebessümle objektife baktığı o fotoğrafın hikâyesini genç kızın yakınları anlattı.

Haberin Devamı

'GELİN SİZİ DE ÇEKEYİM'

Mersin Pozcu Turizm Otelcilik Meslek Lisesi'ni bitiren Özgecan, 2 yıl önce bir yıl süre ile Mersin'deki bir otelde staj yaptı. Stajın bir bölümünde otelde garsonluk işini sürdürdü. Özgecan'ın stajını yaptığı otelde o gün bir fotoğraf çekimi olacaktı. Bunun için bir de kırmızı fon oluşturuldu. Fotoğrafçı, çekimini tamamladıktan sonra Özgecan'ı üniformasıyla görünce, "Gelin sizi de çekeyim" dedi. Özgecan da bir masanın önüne oturdu ve iki kolunun üzerine uzanarak fotoğrafçıya poz verdi. Özgecan akşam heyecanla ablası Beste'ye koştu ve "Abla arka fon kırmızıydı, benim üniformam da kırmızı. Çok uyumlu oldu. Üniformamla fotoğraf çekildi. Çok güzel baktım, değil mi abla, çok güzel oldu" dedi.

Habertürk

Haberin Devamı