Magazin İşte Photoshop'suz Sibel Can

İşte Photoshop'suz Sibel Can

Paylaş
İşte Photoshop'suz Sibel Can

Basına dağıtılan fotoğrafları çok konuşulan Sibel Can yeni albümü “Seyyah”ın ilk konserini Günay'da verdi

Sibel Can’ın Günay Restoran’daki konserinin konukları arasında Anadolu Holding’in sahibi Tuncay Özilhan ve ailesi de vardı.

Haberin Devamı

Tuncay Bey’e oğlunun ve eşinin yanı sıra müstakbel gelini Yasemin Ergene de ilk kez eşlik etti. Yeni albümü ‘Seyyah’ı geçen hafta piyasaya çıkaran Sibel Can, ilk konserini Günay Restoran’da verdi.

Mekânı tıka basa dolduran davetliler, Sibel Can’ın yeni albüm şarkılarıyla keyifli bir gece geçirdi. Sibel Can yeni albüm şarkılarını ilk kez canlı okuyarak, dinleyiciden tam not alırken, güzelliğiyle de göz doldurdu.

Kostümleri, makjayı ve derin dekoltesiyle dikkat çeken Can, “Dans etmeyi özlemişim” dedi ve her fırsatta sahnede dans şovu yaptı. Yoğun bir ilginin yaşandığı gecenin konukları arasında iş dünyasının önde gelen isimlerinden Tuncay Özilhan ve aile fertleri de vardı.

İlk kez oğlunun evlilik hazırlıkları yaptığı oyuncu Yasemin Ergene’yle birlikte bir eğlencede görülen Özilhan’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Bilindiği üzere Özilhan Ailesi’nin veliahtı İzzet Özilhan ve müstakbel eşi Yasemin Ergene üç yıldır büyük bir aşk yaşıyor.

Haberin Devamı