Spor İşte Sabri'nin yerine o geliyor!

İşte Sabri'nin yerine o geliyor!

Paylaş
İşte Sabri'nin yerine o geliyor!

Şimdi de geçen sezonun en iyi isimlerinden biri olan Sabri'nin yerine onu istedi

Frank Rijkaard, Ayhan Akman ve Servet Çetin’in ardından şimdi de Sabri Sarıoğlu’nun sırtından formayı almaya hazırlanıyor.

Hollandalı çalıştırıcı geçen sezon Süper Lig’de Ayhan’ı 19, teknik kapasitesinden memnun olmadığı Servet’i de 24 maçta oynatmıştı. İki futbolcu da 2. yarıda yedek kulübesinde tanınır hale gelmişlerdi.

Ve Rijkaard yeni sezon için gözünü sağ beke, yani Sabri’ye dikti. Geçen yılın en iyilerinden biri olan 26 yaşındaki oyuncunun mevkisine transfer isteyen Hollandalı hoca, Juventus’lu Zdenek Grygera’yı işaret etti.

JUVE BIRAKIYOR


Aynı zamanda stoper de oynayabilen Grygera’yı İtalyan kulübü serbest bırakacak. Rijkaard’ın ısrarla istediği bu futbolcunun transferi için görüşmeleri yöneten isim ise transferde iş bitirme kabiliyetiyle ön plana çıkan başkan yardımcısı Haldun Üstünel.

GALATASARAY'A SATILIYOR


Premier Lig takımlarından Blackburn Rovers’ın, orta saha oyuncusu Vince Grella’yı G.Saray’a satmaya hazırlandığı iddia edildi. İngiliz Daily Mirror Gazetesi’nde yer alan haberde, Blackburn’ün, Real Madrid’li Guti’yi alabilmek için 30 yaşındaki Avustralyalı’yı 2.5 milyon pound karşılığı sarı-kırmızılılara vermeye hazır olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

VATAN