Spor İşte Schuster'in yeni takımı

İşte Schuster'in yeni takımı

Paylaş
İşte Schuster'in yeni takımı

Beşiktaş'taki görevinden istifa eden Bernd Schuster'in Atletico Madrid kulübüyle el sıkıştığı ileri sürüldü

El Mundo Deportivo Gazetesi, Beşiktaş’tan istifa eden Alman teknik adamın yeni adresini açıkladı. Alman hocanın İspanyol ekibinin Ceo’su Miguel Angel Gil Marin ile İstanbul’da el sıkıştığını iddia etti

GIL MARIN İLE İSTANBUL'DA GÖRÜŞMÜŞ

İspanya’nın önemi gazetelerinden ElMundo Deportivo gazetesi önemli bir iddia ortaya attı. Sezon başında Beşiktaş’a gelen ancak bundan sonra takıma yararlı olamayacağını ifade edip istifasını sunan Schuster’in, geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid Kulübü’nün Ceo’su Miguel Angel Gil Marin ile İstanbul’da bir araya geldiği, birlikte yemek yedikleri ve önümüzdeki yıl için Alman hocayla el sıkıştığı iddia edildi.

"ÇALIŞTIRMADIĞIM İÇİN PİŞMANIM"

Geçmişte Schuster’in bir demecinde kullandığı “Hiçbir zaman unutamayacağım pişmanlıklardan biri de Atletico’yu çalıştırmadığım gerçeğidir. Bu benim için üzücü bir durum” ifadelerine yer veren gazete, 2 eski dostun İstanbul’da yemekte bir araya geldiğini belirtti.

KATAR’DAN DA İSTEDİLER

Schuster’in Atletico’ya transferinin nasıl bir planla olabileceği, Atletico’nun bu yıl ligde iyi bir sezon geçirmediği ve önümüzdeki yıl Schuster’in takıma neler kazandırabileceği üzerinde konuşulduğu ifadeleri yer aldı.

Katar takımlarından da yüksek meblağlarda teklifler alan Schuster’in Madrid ekibine sıcak baktığı, cevabının bu yemek masasında gayet olumlu olduğu ve önümüzdeki günlerde Schuster-Atletico flörtünün net bir çizgi kazanacağı vurgulandı.

Haberin Devamı