Magazin İşte Seda'nın oğlunun yeni aşkı!

İşte Seda'nın oğlunun yeni aşkı!

Paylaş
İşte Seda'nın oğlunun yeni aşkı!

Seda Sayan'ın futbolcu oğlu Oğulcan Engin'in popçu Atiye Deniz'le aşk yaşadığı ortaya çıktı

Milliyet'in haberine göre, Engin geçen hafta şarkıcı Hilal Cebeci ile hakkında çıkan aşk dedikodularına çok sinirlenmiş ve “Yalan haberler beni çevremden uzaklaştırıyor, ne yapacaklarını şaşırdılar” yorumu yapmıştı.

Haberin Devamı

20 yaşındaki Engin’in aslında bir süredir çok sempatik bulduğu Atiye’ye gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Engin’in annesi Hollandalı, babası ise Türk olan Atiye’yi Türkiye’ye geldiğinden beri yakından takip ettiği ve güzel şarkıcıyla arkadaş ortamında da yakınlaştığı konuşuluyor.

Engin, geçen cumartesi gecesi Taksim’deki Romeo&Jüliyet isimli gece klübünde sahneye çıkan Atiye’yi izlemeye de gitti. Engin’in ilişkisinin öğrenilmemesi için çok dikkatli davrandığı ortaya çıktı.

Engin’in arkadaş grubunda yer alan ve sık sık mesajlaştığı oyuncu Gamze Topuz ise Atiye’yi izlemeye gittiklerini “Atiye yengemi izlemeye gidiyoruz” mesajıyla Twitter’dan duyurdu.

Bu yıl Eurovision Şarkı Yarışması anketlerinden birinci çıkan Atiye, Romeo&Jüliyet’teki sahne programında enerjisiyle dikkat çekti. Güçlü sesiyle mekanı inleten Atiye, gece boyunca sürekli dans etti ve bir saniye bile yerinde duramadı.

Haberin Devamı