Spor İşte son karar

İşte son karar

Paylaş
İşte son karar

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, bu akşamki maça çıkmayacaklarını ve oyuncuları toplayıp teşekkür ederek kampı sonlandıracağını ifade etti

* Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, bu akşamki maça çıkmayacaklarını ve oyuncuları toplayıp teşekkür ederek kampı sonlandıracağını ifade etti.

* Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanacak karşılaşma için eşgüdüm güvenlik toplantısı yapıldı. Galatasaray, toplantıya temsilci göndermedi. Fenerbahçe'nin temsilcisi Yalçın Haker ise toplantıda hazır bulundu.

* Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından emniyet yetkilileri ve TBF temsilcileri salondan ayrılırken, alınan kararlara ilişkin hiç bir açıklamada bulunan olmadı.

* Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Celal Arısan, İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan ile bu akşam oynanacak Fenerbahçe Ülker – Galatasaray Liv Hospital karşılaşmasıyla ilgili olarak bir görüşmede bulundu. Ülker Sports Arena’da oynanacak karşılaşma öncesinde İstanbul Vali Yardımcısı Aziz Mercan, karşılaşmada herhangi bir güvenlik sorunu yaşanmayacağını belirtirken, bu konuda her türlü önlemin alınacağını kaydederek destek verdi.

AYRINTILAR BİRAZDAN...

Haberin Devamı