Magazin İşte Survivor'ın şampiyonu

İşte Survivor'ın şampiyonu

Paylaş
İşte Survivor'ın şampiyonu

Survivor finalinde, Derya Büyükuncu ile Nihat Doğan kozlarını paylaştı

Finalde Nihat Doğan’ın sivri çıkışları ve Derya Büyükuncu’nun olgun tavırları izleyenleri Derya Büyükuncu’ya oy kullanmaya yöneltti.

Haberin Devamı

Oylamanın sonuna doğru Nihat Doğan yarışmada kazanacağı 500 Bin TL’nin 250 Bin TL’sini okul yapımı için bağış yapacağını açıkladı. Birkaç dakika sonra Acun'un müdahale ederek yarışma başlamadan önce ünlülerden kim kazanırsa kazansın kazanacağı paranın yarısını bir yardım kuruluşu için bağış yapacağını hatırlatması üzerine Nihat Doğan soğuk terler dökmeye başladı.

Nihat Doğan’ın Derya Büyükuncu’ya yüklenmesi ve Derya’nın ise sessiz kalması oyların Derya’ya kaymasına sebep oldu. Özelliklede Nihat’ın Derya’ya söylemiş olduğu “Bu yarışmada Derya 1. olursa o SMS 1.si, ben ise Survivor Şampiyonu olurum çünkü ben Derya’yı yarışmada yenmiştim” sözleri yine Nihat Doğan'ın puan kaybetmesine sebep oldu.

Haberin Devamı

>> NİHAT DOĞAN, DERYA'YA BÖYLE YÜKLENMİŞTİ >> VİDEO

Nihat Doğan oyların çoğunu doğu illerinden alırken Derya Büyükuncu ise hemen hemen her yerden oy koparmayı başardı. Nihat Doğan kendi memleketi Muş’tan %96’ya %4 ile Derya karşısında galip ayrıldı. Yarışmanın sonuçları açıklandığında ise Derya’nın etrafında bir sevinç yumağı oluştu. Derya’yı ilk kutlayanlar arasında Pascal Nouma ile Asena’nın olması gözlerden kaçmadı.

Finalde Nihat Doğan'ı mağlup eden Derya Büyükuncu 500 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5624","5624","201106","5624-1.jpg");