Mesut Yar İşte Telegol'ün yeni kanalı...
HABERİ PAYLAŞ

İşte Telegol'ün yeni kanalı...

Haberin Devamı

O adres belli oldu. Bu yazı kaleme alınırken Kanaltürk ekranından ayrılan “Telegol” ekibi yeni kanalı tv8 ile imzayı basıyordu. Şimdilik tek eksik Kaya Çilingiroğlu. Muhtemelen o da yeni adresine taşınan “Telegol” ekibine “Ben de varım” diyecek. 4 yıldır Kanaltürk ekranına sadece reyting değil, etkinlik de kazandıran “Telegol” temmuz ayında başlayacağı yeni sezonda sporda göreceli olarak iddia taşıyan tv8’i uçuracaktır bana göre.
Star TV ekranında Serhat Ulueren kaptanlığında yayın hayatına başlayan sonra Kanal 1, ardından da Kanaltürk ekranında yayın serüvenine devam eden “Telegol” artık bir spor yayıncılığı markasıdır. Kaybedenin üzülüp, kazananın sevineceği bir marka! Herkes için hayırlısı olsun diyorum...

EVLİLİKTE LANET Mİ VAR?

Dikkat ettim. “Öyle Bir Geçer Zaman ki” (Kanal D) dizisinde ne zaman birileri evlenmeye yeltense an itibarıyla kaderin çarkları tersine çalışmaya başlıyor. Artık aile ve etrafında her kim varsa nasıl bir lanetin etkisinde kalmışsa izdivaç ile gelen mutluluk diye bir şey söz konusu değil. Bakın Aylin yine düşme potasına girdi. Berrin eski eşini ve çocuğunun babasını tek sıkımda kaybetti. Daha önceki evlilik girişimlerinde yaşananlar da ortada. Bana kalırsa ahali zamanın nasıl geçtiğini seyredeceğine bir kurşun döktürse çok daha iyi olur. Bu gidişle gelinlikle yüzün gülmeyeceği resmen ortaya çıkmıştır!

Muhteşem Yüzyıl’dan gidenler!

Yeni dönemde “Muhteşem Yüzyıl” dizisinden kimlerin gideceği de az çok netleşmeye başlamıştır önceki geceden itibaren. Malum Nigar Kalfa ve Pargalı aşkı buz gibi ortaya çıktı.
[[HAFTAYA]]
Nigar karakteri artık yaşayamaz. Pargalı’ya gelince dizi ömrünün bir sezon daha sürmesi bir hayli zorlamayla olacaktır. Hatice Sultan’ın Dedektif Gadget’i andıran etkinliğinin de son bulmasıyla bu tip yan karakterler iyice arka plana itilir ki bu da sürpriz olmaz. Ben asıl sorumluluğuna verilen Harem ile yetinmeyeceğini açıkça beyan eden Hürrem’in yeni yol arkadaşlarının kimler olacağı merakındayım. Ve elbette yeni düşmanının. Hatice Sultan’ın dedektifliği meselesine de bir bakmak lazım. Haftalardır şüphenin izlerini takip eden Hatice Sultan günümüzde yaşasa, davayı Müge Anlı’ya havale edip anın keyfini çıkarabilirdi. Alimallah Müge, iki programda uşağı da kocayı da rezil ederdi; haksız mıyım?

İkili mutabakat programları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geleneksel canlı yayın buluşmasını yine aynı adreste yaptı. Atv ve A Haber’in ortak yayınıyla kendi seçtiği 4 gazetecinin sorularına yanıt verdi. Bilmeyenler için önceki gün terör konusunda Başbakan ve Ana Muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir araya geldiğini not düşelim. İşte o toplantıda ortaya çıkan umut havasıyla ekrandaydı Başbakan Erdoğan. Ve bir önceki buluşmanın aksine bir hayli iyimserdi. Bana göre buradan sonrası önemli. Sayın Başbakanın toplumsal bir mutabakat arayışında hemen her etkin kanalda gazetecilerle bir araya gelmesi işleri bir hayli kolaylaştıracaktır. Sadece ‘Ulusa Sesleniş’ havasında değil, soru- yanıt ekseninde ve Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla olursa hele ballı kaymak diye buna denir herhalde!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder