Spor İşte Trabzonspor formaları

İşte Trabzonspor formaları

Paylaş
İşte Trabzonspor formaları

Nike'ın Trabzonspor için tasarladığı 2011-2012 sezonu iç ve dış saha formaları Ortaköy Feriye'de düzenlenecek toplantıyla tanıtıldı

Futbolcular tarafından tanıtılan forma koleksiyonu 4 farklı tasarımdan oluşuyor. Koleksiyonun tanıtım toplantısına Asbaşkan Nevzat Şakar, Teknik Direktör Şenol Güneş, yönetim kurulu üyeleri, oyunculardan Giray, Onur, Henrique, Colman, Glowacki, Ferhat, Zeki ve Nike Türkiye Genel Müdürü Matthijs W. Visch ile Nike yetkilileri katıldı.

FORMALARIN ÖZELLİKLERİ

Enerji adını taşıyan, bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor.

Karadeniz’in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki yaratıldı. Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor.

V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı.

GOLD FORMA

Deplasman maçlarında giyilecek olan beyaz forma ve sıra dışı renklere sahip Gold forma da koleksiyonun diğer parçaları. Sarı-siyah olarak tasarlanan Gold forma, şık tasarımı ve çarpıcı renkleriyle dikkat çekiyor.

Formaların yapımında kullanılan Nike Dri-Fit teknolojisi, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif kalmasını sağlayan bir teknoloji ürünü.

Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızla kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak formanın vücuda yapışmasını engelliyor.

ANTRENMAN KOLEKSİYONU

Trabzonspor için tasarlanan antrenman koleksiyonu ise 8 farklı kombinasyondan oluşuyor. Bu ürünlerde kullanılan yenilikçi Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.

Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor.

Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.

Haberin Devamı