Yaşam İşte turne iptal ettiren o konser

İşte turne iptal ettiren o konser

Paylaş
İşte turne iptal ettiren o konser

Amy Winehouse'un Avrupa turnesinin iptal edilmesine neden olan olaylı konserinin görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde hızla yayıldı

Ünlü İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un, Avrupa turnesinin birinci ayağı olan Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da verdiği açık hava konserinde, sahneye sarhoş çıkması hayranları tarafından yuhalandı. Sahnede umursamaz tavırlar sergileyen ayakta durmakta ve şarkı sözlerini hatırlamakta zorlandığı gözlenen ünlü şarkıcı, seyirciden gelen tepkilerin üzerine de ağlamaya başladı. İstanbul'da da konser verecek olan Winehouse'un turne kapsamındaki bütün konserleri iptal edildi.

DÖNÜŞÜ DE OLAYLI OLDU

Gizlice geldiği Türkiye’de bir gün kaldıktan sonra İngiltere’ye giden Winehouse’un korumaları uçağa binme hazırlığındayken görüntü alan gazetecilere saldırdı.

TEKRAR REHABİLİTASYON MERKEZİNE YATIYOR

Turne öncesi Londra'da alkol tedavisi gören 27 yaşındaki şarkıcı, uyuşturucu ve alkol tedavisi görmek için yeniden rehabilitasyon merkezine yatmaya hazırlanıyor. Şarkıcının menajeri, Winehouse'un uzun bir süre ortalarda olmayacağını açıkladı.

Olay kadının İstanbul konserinin iptaline neden olan konserinin görüntüleri.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5641","5641","201106","5641-6.jpg");