Spor İşte Volkan'ın gelecek planı

İşte Volkan'ın gelecek planı

Paylaş
İşte Volkan'ın gelecek planı

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Volkan Demirel, futbolu bıraktıktan sonraki planlarını açıkladı

Volkan Demirel, 2-0'lık Galatasaray galibiyeti nedeniyle tüm Fenerbahçe ailesini kutladı.

Radyo'da yayınlanan Fenerbahçe Saati'ne konuk olan Volkan'ın açıklamaları şöyle:

- Fenerbahçe ailesi olarak çok büyük bir galibiyet aldık. Tüm Fenerbahçe ailesini kutluyorum. Yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz.

- Tribünlerden gelen bir insanım. Yendiğimizde, yenildiğimizde neler hissedildiğini biliyorum. Bir Fenerbahçe taraftarı nasıl hissediyorsa öyle davranıyorum. Beni sevmelerinin en büyük nedeni budur. Bir Fenerbahçeliyle konuşurken, hemşehrimle konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Elimizden geldiği kadar, bilmeyen arkadaşlara, kardeşlerimize Fenerbahçe’nin büyüklüğünü anlatmaya çalışıyoruz.

- Her sezon aynı olamayız. O anki şartlar, kafamızdakiler, özel yaşantılar sahadaki performansımızı etkiliyordur. Ben eleştiriye çok açık bir insanım. O eleştiriler olmasa ben burada olamazdım. Beni en çok eleştiren hocalarımdan biri Daum’dur, ama onu çok severim. Ona saygım çok büyüktür. Büyün hocalarıma çok saygı duyuyorum. Ben de hepsinin emekleri vardır ve ben buralara gelmişimdir.

- İyi futbolcu, kaleci de, kötü futbolcu da olabilirsiniz, ama her zaman bir karakterinizin olması gerekir. Çünkü başarı ve sevginin böyle geldiğini düşünüyorum. Hocamız çok önemli bir operasyon geçirdi. Kaptan olarak ben oradaydım. Ben sakatlıkları fazla önemseyen bir insan değilim. Devam edebileceğimi düşündüğüm anda, beni engelleyeceğini düşünmem. Futbolcu olsam çıkabilirim, ama kaleci en fazla geri pasta aut atarken zorlanabilir belki... Bunları düşünerek oyundan çıkmadım, iyi ki de çıkmadım bir penaltı kurtardım.

"TEKNİK ADAM OLABİLİRİM"


"Futbol kariyerim bittikten sonra, teknik direktör olma yolunda bir düşüncem var. Fenerbahçe kalecisi olana kadar çok çalıştım ve çok düşündüm bu işi. O noktaya gelene kadar neler yaptığını hep not alırım, şimdi de her şeyi planlıyorum, yazıyorum her şeyi... Kartal’da başladığımdan beri hepsini yazarım, dosyalarım. Servis yapandan, aşçısına, masörüne kadar hepsiyle diyaloğumu iyi tutarım. İnşallah bir gün bu düşüncelerimi gerçekleştiririm."

Haberin Devamı