Gündem İstiklal Marşı'nı ağlayarak okudu

İstiklal Marşı'nı ağlayarak okudu

Paylaş
İstiklal Marşı'nı ağlayarak okudu

İstiklal Marşı'nın son kıtalarını hüngür hüngür ağlayarak okuyan küçük kız salondakileri duygulandırdı

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen ve ünlü sanatçı Sami Yusuf’un konser verdiği Kutlu Doğum programında sahneye çıkan 7 yaşındaki Belinay Demir, İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını okudu. Minik Belinay, İstiklal Marşı’nın son kıtalarına geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Gözyaşları içerisinde İstiklal Marşı’nı tamamlayan Belinay, salondakilerden büyük alkış aldı. Protokol üyeleri, hayranlıkla dinledikleri minik kızı yanlarına çağırdı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, yanına gelen Belinay’ın elini öperken, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Belinay’ı öperek kutladı.

Konserin ortalarına doğru salona gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de Fatma Şahin’in durumu anlatması üzerine minik Belinay’ı öperek tebrik etti. Protokol üyeleriyle birlikte konseri dinleyen Belinay Demir, daha sonra protokolle birlikte sahneye çıkarak, Sami Yusuf’a gül verdi. Sami Yusuf da Belinay’ın verdiği gülü öpüp alnına koydu.

Haberin Devamı