Gündem İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan mahkuma ödül

İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan mahkuma ödül

Paylaş
İstiklal Marşı'nı en güzel okuyan mahkuma ödül

Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi'nde düzenlenen 'İstiklal Marşı'nı en güzel okuma' yarışmasında dereceye giren tutuklu ve hükümlüler, para ve kitapla ödüllendirildi

Elazığ E Tipi Kapalı Cezaevi’nde düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Cezaevi Savcısı Cemalettin Şimşek, Baro Başkanı Adnan Demir ile tutuklu ve hükümlüler katıldı.

Cezaevi futbol sahasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ’İstiklal Marşı’nı en güzel okuma’ yarışmasının üçüncüsü Selahattin Başarır, ikincisi Selçuk Huzluoğlu ve birincisi Erkan Özdemir, sırasıyla tekrar İstiklal Marşı’nı okudu.

Yarışmada birinci olan Erkan Özdemir 300, ikinci Selçuk Huzluoğlu ve üçüncü Selahattin Başarır 250’şer lira ve kitaplarla ödüllendirildi. Ödülleri, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal verdi.

İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması Ceza İnfaz Kurumu Özel Ödülü’nü alan infaz koruma memuru Muhammet Koç, ’Çanakkale içinde aynalı çarşı’ adlı türküyü protokol ve mahkumlarla beraber seslendirdi. Mahkumların hazırladığı, ’Çanakkale’den mektup var’ adlı tiyatro gösterisinin ardından program, Elazığ Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseriyle sona erdi.