Gündem İsyan eden anne Ece Üner'i canlı yayında ağlattı!

İsyan eden anne Ece Üner'i canlı yayında ağlattı!

Paylaş
İsyan eden anne Ece Üner'i canlı yayında ağlattı!

Maltepe’de kendi babaları tarafından öldürülen iki minik çocuk tüm Türkiye’yi kahretti. Başarılı spiker Ece Üner, acılı annenin isyanı sonrasında canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Maltepe'de babaları tarafından öldürülen iki minik çocuğun acılı annesi Dilek Yardım, "Daha önce polislere şikayet ettim, silahla, bıçakla kapıya dayandı. Bir gece bile içeride tutmadılar onu. Çocukların hesabını kim verecek" dedi.

Acılı annenin isyanı tüm Türkiye'yi ağlattı. Bu görüntüler haber sunucusu Ece Üner'i de canlı yayında ağlattı.


ECE ÜNER GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Habertürk spikeri Ece Üner acılı annenin bu sözlerini yayınladıktan sonra canlı yayında gözyaşlarına hakim olamayarak, “Onları koruyamadık çünkü anneleri, ‘Polise savcıya söyledim kimse sahip çıkmadı’ diyor. Bu artık kabul edilebilir şey değil çünkü, ‘insanı yaşat devlet yaşasın’ diyoruz ama biz yavrularımızı yaşatamıyoruz. Geleceğimizi yaşatamıyoruz. O iki minik kalp bugün atmıyor” dedi.



ECE ÜNER KİMDİR?


Ece Üner, 1981’de doğdu. Bir dönem CNN Türk’te genel müdürlük yapan Dinç Üner’in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi’nde bitiren Ece Üner, Koç Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Paris’te Sorbonne Üniversitesi’nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel’de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı.

Ece Üner, kariyerine Avrupa Birliği muhabiri olarak başladı. NTV’de bir süre çalıştıktan sonra Ece Üner, 2006’da, CNN Türk’ün spor servisinde çalıştı ve haftasonu spor haberlerini sundu. Mart 2007’de CNN Türk’te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı. Ağustos 2009’da Habertürk’ye geçen Ece Üner, 2010’da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011’de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı.



2012’de Enine Boyuna’yı sunmaya başlayan Ece Üner, 6 Ocak 2014’ten itibaren 1 sene boyunca Show TV Ana Haber’i sundu. Ece Üner şu an Habertürk'te görev almakta.

Ece Üner, 8 Şubat 2013 tarihinde CNN Türk spikerlerinden Deniz Bayramoğlu ile Roma’da evlendi.

Çalıştığı TV Kanallar

2006-2009: CNN Türk
2009-: Habertürk TV
2014-: Show TV