Magazin 'İt ürür kervan yürür'

'İt ürür kervan yürür'

Paylaş
'İt ürür kervan yürür'

'İt ürür kervan yürür'

Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton ile Mehmet Günyeli 1997’de evlenmişti. Leyla Alaton eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle 3 ay önce boşanma davası açmıştı. Kendisi için 1.5 milyon TL manevi tazminat, çocukları Efe Eros ve Atlas için de aylık 7 bin TL nafaka talebinde bulunmuştu. Çift hâlâ boşanamadı. Sinirleri iyice gerilen Leyla Alaton eşi Mehmet Günyeli hakkında POSTA’ya çok çarpıcı açıklamalar yaptı

Haberin Devamı

‘ÇOCUKLARINI GÖRMEK İSTEMİYOR’

“Mehmet boşanmak istemiyor. Aklınca taktik uyguluyor. Beni suçlu kendini güçlü göstermek istiyor. Benim imajımı zedelemek için elinden geleni ardına koymuyor. Çocuklarımı babalarına göstermemek gibi bir çabam asla yok. Aksine görsünler istiyorum. Çocukları Mehmet’in bürosuna yolluyorum. Ama Mehmet görüşmüyor. Bu konuda 5 tane şahidim var. Ayrıca Mehmet çocuklarını istediği zaman eve de gelip görebilir. Neyse, it ürür, kervan yürür”.

‘İSTESEM TEKRAR DOĞURURUM’

“Mehmet’ten mutlaka boşanacağım. Beni aldattığını dedektif tutarak tespit ettim. Elimde belgeler, fotoğraflar var. Saçımı çeken, bileğimi burkan, bana tokat atan, şiddet uygulayan bir adamla asla tekrar bir arada yaşamam. Ne yani kırsaldaki kadınlar gibi dayak yiyip yiyip susayım mı? Ya da boşanma davası açmak için 20 kez daha dayak yemeyi mi bekleyeyim? Mehmet’ten o ilk tokatı yediğim an her şey bitti. Mehmet’in mantığı da yok. Bana aşık olduğunu, beni çok sevdiğini söylüyor. Ama sonra da sürekli beni kötülüyor. Mehmet benim 50 yaşında olduğumu iddia etmiş. Ama şu anda 48 yaşındayım. Sakinleştirici haplar kullandığımı, menopoza girdiğimi söylemiş. Bunların hepsi yalan. Menopoza girmedim. Sağlıklıyım, turp gibiyim. Şu an istesem yeniden çocuk doğurabilirim”.

‘EZİLMESİN DİYE UĞRAŞTIM’

“Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Biri 10, diğeri 8 yaşında iki harika oğlum var. Bu evlilikte hep ben verdim. Mehmet paramdan, geniş çevremden, şöhretimden rahatsız olup, ezilmesin diye elimden ne geliyorsa yaptım. Geri planda kalmaya, Mehmet’i onore etmeye çalıştım. Bunu asla anlamadı. Şu anda da bu yaptığım iyilik ve güzelliklerin cezasını çekiyorum. Mehmet kalkmış ‘ünlü bir fotoğrafçı’ olduğunu söylüyor. Sayemde 3 senede fotoğrafçı olarak tanındı. Benim ve ailemin dost çevresi sayesinde adı duyuldu. Bunu kendi de çok iyi biliyor”.

Haberin Devamı

Ahmet Cumalı/Posta