Spor İtalya son şansı için sahada

İtalya son şansı için sahada

Paylaş
İtalya son şansı için sahada

2010 Dünya Kupası F Grubu'nda yarın Slovakya ile İtalya karşı karşıya gelecek

Johannesburg’daki 61 bin seyirci kapasiteli Ellis Park’ta saat 17.00’de başlayacak maçı İngiltere’den Howard Webb, Darren Cann ve Michael Mullarkey hakem üçlüsü yönetecek.

Slovakya (4-4-2):
1-Jan Mucha, 2-Peter Pekarik, 3-Martin Skrtel, *16-Jan Durica, 4-Marek Cech, *6-Zdeno Strba, *7-Vladimir Weiss, 15-Miroslav Stoch, 17-Marek Hamsik, 11-Robert Vittek, *9-Stanislav Sestak (* kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek oyuncular)
Teknik Direktör: Vladimir Weiss

İtalya (4-3-3):
12-Federico Marchetti, 19-Gianluca Zambrotta, 5-Fabio Cannavaro, 4-Giorgio Chiellini, 3-Domenico Criscito, 22-Riccardo Montolivo, 6-Daniele De Rossi, 21-Andrea Pirlo, 9-Vincenzo Iaquinta, 20-Giampaolo Pazzini, 10-Antonio Di Natale
Teknik Direktör: Marcelo Lippi
Sakat Oyuncu: Gianluigi Buffon

PİRLO VE STOCH FORMA GİYEBİLİRLER

Paraguay maçında kaleyi bulan sadece tek bir şut olması Slovakya Teknik Direktörü Weiss’i düşündürüyor. Weiss, bu eksiği gidermek için sakatlığının geçmesi halinde Stoch’u ilk 11’de sahaya sürecek.

Weiss’in ayrıca, Paraguay maçında oldukça sinirli olduğu gözlenen Kornel Salata’nın yerine, daha tecrübeli bir oyuncu olan Marek Cech’i oynatması bekleniyor.

İtalya’nın orta sahadaki yıldız oyuncusu Andrea Pirlo’nun, yarın oynanacak maça hazır olacağı tahmin ediliyor. Pirlo, sakatlığı nedeniyle ilk iki maçta forma giyememişti.

Lippi’nin, Ricardo Montolivo’nun form durumunu gözönüne alarak, takımını sahaya 4-3-3 yerine 4-4-2 dizilişiyle sahaya sürebileceği

Haberin Devamı