Spor İtalya'da ısırma vakası

İtalya'da ısırma vakası

Paylaş
İtalya'da ısırma vakası

İtalya İkinci Futbol Ligi (Serie B) takımlarının karşılaştığı İtalya Kupası 3. tur maçında, Bari forması giyen Giuseppe De Luca'nın Avellinolu Gianmario Comi tarafından ısırıldığı ortaya çıktı.

Serie B ekiplerinin karşı karşıya geldiği ve Avellino’nun Bari’yi deplasmanda 2-1 yenerek 4. tura yükseldiği İtalya Kupası maçında, 2014 FIFA Dünya Kupası’nda rakibi Giorgio Chiellini’yi ısırdığı için 4 ay resmi maçlarda oynamama cezası alan Luis Suarez’i hatırlatan bir olay yaşandı.

Avellinolu forvet oyuncusu Gianmario Comi ve Barili Giuseppe De Luca, serbest vuruş esnasında yaşanan mücadelede yere düştü. Rakibine sert tepki gösteren De Luca, olay hakem tarafından görülmediği için kırmızı kart gördü.

Olayın ardından Bari kulübü, internet sitesinden futbolcuları De Luca’nın sol kolundaki ısırık izini gösteren bir fotoğraf paylaştı.

İtalyan oyuncu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, takımını 10 kişi bıraktığı için özür dileyerek, "Verdiğim tepki yanlıştı. Bir rakip tarafından ısırılacağımı asla tahmin edemezdim. Sert müdahaleler futbolun parçası ama ısırmak ya da tükürmek gibi alçak ve korkakça hareketlere göz yumulmamalı" ifadelerini kullandı.

AA


Haberin Devamı