Erkut Can İtirafçı cenneti Türkiye
HABERİ PAYLAŞ

İtirafçı cenneti Türkiye

Haberin Devamı

Bu itirafçılarla işin suyu çıktı. Gizli tanık oldu aleni itirafçı. Akıl almaz senaryolar yazıp çıkıyorlar ortaya. Sanki kadrolu yorumcu olmuşlar gibi. Müşteriler aka b.ka aç nasıl olsa.

Söylenenleri peş peşe eklesen 32 cilt kitap olur. Ama okumak için zorlanmayın Polat Alemdar filmini yapacakmış.

Ne biçim ileri görüşse adını bile 2 ay önceden almış şirketin. Artık bir yıl seyredersiniz. Öyle senaryolar yazılıyor ki, 15 Temmuz şehitleri duysalar kalkıp, “Böyle bir şey olmadı” diye bağırırlar herhalde. Boş konuşanları utandırmak için.
*
Cumhurbaşkanı FETÖ’cüler için “İnlerine girdik, daha da gireceğiz” diyor ama, ya diğer tarikatlar ne olacak? Bu günü fırsat bilip asıl onlar deliklerinden kafalarını çıkarmaya başladılar.

Yola çıkmışken onların da kayıt altına alınması gerekmez mi? Meydanı ve ekranı boş bulanların bilmişlik taslaması, şimdiye kadar ağzına bir kere dahi almadığı laiklik fetvaları vermesi ise düpedüz rezillik. Ve buna nedense göz yumuluyor. Yazık.

Şimdilik duvarda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 15’nci kuruluş yıldönümü törenine İstanbul’dan video konferansla bağlanarak tarihi bir laf etti. Daha televizyonda dinlerken, şaşkınlıkla karışık alkışladım. Ve hemen ertesi günü de bu sözü çerçevelettim.Astım.

İnşallah hep durur. Ama şüpheliyim. Bu sözden 3 gün sonra Meclis’e rektörlerle ilgili öyle bir kanun teklifi verildi ki, tam çerçeveyi indiriyordum, “Duuur!” diye bağırdı Erdoğan. Teklif geri alınmıştı. Ama ağanın eli tutulmaz. Torbasında daha çok şey vardır. Bi şey daha çıkarsa, sayım suyum yok. Çerçeveyi tuttuğum gibi pencereden aşağı atacağım. Haberi olsun.

Bu dönüş samimi mi?

AK Parti genel merkezi, nihayet Atatürk’ü demirbaş listesine kaydetti. 1 numaralı demirbaş Erdoğan’ın yanında o da yerini aldı. Resmiyle de olsa, doğruyu gördü AKP. Teşekkür etmek lazım. Lazım da, bu gösteride pek samimi değiller galiba.

Şayet olsalardı, Ata’nın vasiyetini çiğnemezlerdi. Şayet olsalardı, Atatürk Orman Çiftliği’ni, Atatürk Dil Tarih Yüksek Kurumu’nu, Atatürk sevgisinin yarattığı, Atatürk Araştırma Merkezi’ni satış listesine koymazlardı. AOÇ tabii ki müşteri bulur da, diğerlerini kim alacak, niye alacak.

Şimdi görev CHP ve MHP’ye düşüyor. Kolkola girmenin tam zamanı. Ülke elden gidiyor.

Üretin n'olur



Gün geçmiyor. Doğu’da her gün bir felaket yaşıyoruz. Darbeye odaklanan hükümetin birincil hedefi artık teröre kesin çözüm bulmak olmalıdır. Gözler kapatılarak palazlanmasına ve semirmesine neden olunan terörle mücadelede her geçen gün, çareler zayıflamakta, ülkenin güvenliğini sağlamak da zorlaşmakta.

Kınamakla, lanetlemekle olmuyor artık. Her gün verilen 5-10 şehidi rutin bellemek, her fırsatta darbe şehitlerinden söz edip, doğuda şehit olanları unutmak, bu vatan evlatlarının ruhlarını taciz ederken, geride kalan ailelerinin de acısını katmerliyor. Bunun farkına varılmalıdır artık.

Şehirde eylem yapacağız diye, bas bas bağırdılar. TSK’nın şehir savaşlarına hazırlıklı olup olmadığını ölçtüler ve dediklerini de yapıyorlar. Hadi artık.

Meclis’teki bahar havası kaybolmadan bir şeyler yapın. Durdurun bu iç kanamayı. Gidiyor hasta. FETÖ’nün ihanet denizinde boğulmadık, şükür ama PKK’nın kan gölünde boğulacağız.

Şunu yapacağız, şunu edeceğiz, güvenlik önlemlerini bir üst seviyeye aldık devri geçti. Bırakın milyarlık projeleri de, 3-5 binlik PKK için proje üretin artık. Ama üretin. N’olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder