Magazin Ivana Sert, 'İşte Benim Stilim'den kovuldu! İşte nedeni...

Ivana Sert, 'İşte Benim Stilim'den kovuldu! İşte nedeni...

Paylaş
Ivana Sert, 'İşte Benim Stilim'den kovuldu! İşte nedeni...

TV8'de ekrana gelen 'İşte Benim Stilim'de şok bir olay yaşandı. Yarışmanın jüri üyelerinden Ivana Sert, kovuldu

Her zaman çok konuşulan programın jürisi içinde yaşanan olaylar sonunda Nur Yerlitaş ile tartışan Ivana Sert’in işine son verildi.

Önceki gün Nur Yerlitaş ile diğer jüri üyeleri arasında büyük tartışma çıkınca çekimler bile durdu. Araya yapımcılar girdi ama ortalık sakinleştirilemeyince, çekime devam edilemedi ve ertelendi.


Ivana Sert neden kovuldu? Nur Yerlitaş ilk kez konuştu


Ardından yapımcılar, Nur Yerlitaş’ın lehine tavrını koydu ve diğerleri için ''Giden gitsin'' denildi.

Jüri içindeki olaylar dün de sürünce, yapım şirketi olayı masaya yatırdı ve Nur Yerlitaş’ı haklı buldu.


İşte Benim Stilim'de kulak Kanatan Müslüm Gürses performansı


Nur Yerlitaş ve İvana Sert'in 90-60-90 kavgası


Sonucunda , Ivana Sert ile vedalaşmaya karar verildi. Ve dün çekimler Ivana'sız devam etti.

Dünkü çekimlere ise konuk olarak Hakan Ural davet edildi.


Nur Yerlitaş stüdyoyu terk etti, Deniz Serkanova bayıldı


TV8 izleyicisi ise Ivana Sert'i bu hafta da ekranda görmeye devam edecek. Zira bu yayınlananlar çekimi daha önce yapılan bölümler.

Ivana Sert kovulmasının ardından şu ana kadar tek kelime etmedi. Suskunluğu tercih eden Ivana Sert'in yerine İşte Benim Stilim jüri koltuğuna kimin oturacağı merak konusu.

IVANA SERT - NUR YERLİTAŞ KAVGASI

Ivana Sert ile Nur Yerlitaş arasındaki kavganın sebebine gelecek olursak. Görünürde kavga 'inci çekirdeğini' doldurmayacak bir olay. Ama derinlerde ikilinin arası Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu İşte Benim Stilim jüriliğinden alındığı zaman bozuldu.

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu jürilikten alınırken İvana Sert yeni jüri üyeleri ile yola devam etmeyi seçmişti. Efsane jürinin yollarının ayrıldığı vakit de aslında o zamandı.

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu bir sezon aranın ardından İşte Benim Stilim'e döndüklerinde İvana Sert'i affetmiş değillerdi. Görünürde bir sorun yok gibiydi. Ancak alttan alta o olay hiç unutulmadı.



IVANA SERT KİMDİR?

Ivana Sert 25 Ekim 1979 yılında Sırbistan'da dünyaya gelmiştir. Boy ve kilosuna bakacak olursak, 1,67 boyunda 55 kilodur. Şimdilerde moda tasarımcılığı yapan Ivana Sert aynı zamanda eski manken ve stilisttir.

2002 yılında Türkiye’ye yerleşmiş ve 2004 yılında Yurdal Sert ile hayatını birleştirmiştir. 2006 yılında bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur. Çift, 2013 yılında 2 yıl süren dava neticesinde boşanmışlardır. Boşanma sürecinde eşi Yurdal Sert, Ivana Sert’ in kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını iddia etmiştir.



Genel olarak hayatına bakacak olursak, 16 yaşına kadar bale ve piyano eğitimi almıştır fakat, ısrarla manken olmak istemiş ve olmuştur. İlk olarak Sırbistan'da 'Belgrad Güzeli' seçildikten sonra 'Miss Yugoslavya'ya katılır ve daha sonrasında ise ülkemizde düzenlenen 'Miss Globe'a davet edilir. Türkiye’ye geldikten sonra bir sürü talihsizlik yaşamasına rağmen, şimdilerde Ivana Sert Türkiye’yi çok sevdiğini hatta ''Burası benim birinci ülkem Sırbistan ikinci sıradadır'' diye ifade etmektedir.

Kendisi, 2011’de Yok Böyle Dans adlı yarışmaya katılmış. Bunun ardından 2012 yılında Yalan Dünya adlı diziye de kendisini canlandırarak konuk olmuştur.

Ivana 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve önceden Bu Tarz Benim ismiyle yayınlanan, daha sonradan ismi İşte Benim Stilim olarak değiştirilen programda jüri üyeliği yaptı.


Nur Yerlitaş: 'Vücudum değil, ruhum seksi'


Haberin Devamı