Spor Iverson Beşiktaş'a mı geliyor?

Iverson Beşiktaş'a mı geliyor?

Paylaş
Iverson Beşiktaş'a mı geliyor?

Beşiktaş Cola Turca'nın NBA'in bir dönemler süper starı olan Allen Iverson'ı transfer edileceği iddia edildi

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve basketbol şubesinden sorumlu yönetici Şeref Yalçın arasında Allen Iverson'ın transferi hakkında görüşme yapıldığı ileri sürüldü.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, basketbol takımı Beşiktaş Cola Turka için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucuları arasında yer alan NBA yıldızı Allen Iverson'a kancayı attı.

NTV'nin haberine göre; NBA yıldızı Allen Iverson siyah-beyazlı ekip ile anlaşmak üzere.

SIRA BASKETBOLDA

Quaresma'nın ardından Guti'yi de getiren Demirören, transferde birlikte çalıştığı asbaşkanlar Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'na birkaç kez taraftarların bu isteğini hatırlatıp, “Basketbol şubesi için de bir şeyler yapmalıyız” dedi.

"ORAYA DA DÜNYA YILDIZI YAKIŞIR"

Adalı ve Zülfikaroğlu'ndan, “Haklısınız başkan, oraya da bir dünya yıldızı yakışır. Bu konuda bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” cevabını alan Demirören, hemen çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz günlerde basketbol şubesinden sorumlu yönetici Şeref Yalçın'la bir araya gelip, “Basketbol şubesine de bütün taraftarları heyecanlandıracak bir yıldız getirmek istiyorum. Kimleri alabiliriz, bir araştırmasını yap” dedi.

ÇİN TAKIMLARI İSTİYOR

Şeref Yalçın da, Ahmet Bulut aracılığıyla ABD'li basketbolcunun menajeri Gary Moore ile temasa geçtiklerini belirtip, “Iverson'un NBA'deki kariyeri bitti.

Bundan sonra Avrupa veya Çin'e gidecek. Özellikle Çin takımları kendisini çok istiyor. Hatta bir tanesi yıllık 4 milyon dolar net ücret önermiş. Ama Iverson kültür farkından dolayı Çin'e gitmek istemiyor.

Biz de onlara Türkiye'nin bir Avrupa ülkesi olduğunu ve burada çok rahat edeceğini anlattık. Eğer ‘Türkiye'ye gelebilirim' cevabını verirse para pazarlığına başlayacağız. Kendisine 1.5-2 milyon dolar arası bir rakam önerebiliriz” diye konuştu.

Haberin Devamı