Magazin İyi bir koca olmak için golfü bıraktı

İyi bir koca olmak için golfü bıraktı

Paylaş
İyi bir koca olmak için golfü bıraktı

Eşini 11 kadınla aldattığı ortaya çıkan golfün 1 numaralı ismi Tiger Woods, daha iyi bir baba olmak için golfe süresiz ara verdiğini söyledi

Dünyanın en çok kazanan sporcusu olan Amerikalı golfçü Tiger Woods (33), 2 hafta önce otomobiliyle kaza yapmıştı. Ünlü golfçünün, aldatıldığını öğrenen eşi tarafından kovalanırken kaza yaptığı ortaya çıkmıştı.

Kazanın basında yer almasının ardından 11 kadın Tiger Woods ile birlikte olduğunu açıklamıştı. Tiger Woods önceki gün internet sitesinde şu açıklamayı yaptı:

‘En az 2 kadın isterdi’

“Sadakatsizliğimin ailemde yarattığı hayal kırıklığının farkındayım. Yarattığım hasarı tamir etmek mümkün olmayabilir ama herkesten özür diliyorum. Golfe ‘süresiz’ ara veriyorum. Daha iyi bir koca ve baba olmaya yoğunlaşacağım.”

Bu arada Hollywood ünlülerine kadın pazarladığı öne sürülen Michelle Braun, ünlü golfçünün daimi müşterileri arasında bulunduğunu söyledi.

Michelle Braun “Tiger en az 2 kadın isterdi. Önce kadınları seviştirir sonra aralarına katılırdı. Hafta sonları birlikte olduğu fahişeler için 37 bin Sterlin (91 bin 300 TL) harcardı” dedi.

Haberin Devamı