Gündem İyi günde kötü günde

İyi günde kötü günde

Paylaş
İyi günde kötü günde

14 Şubat'ta tüm dünyada Sevgililer Günü kutlanırken hasta eşlerini bir dakika bile yalnız bırakmayan eşlerin sevgisi alkışı hak etti

Kastamonu’da Abdullah Sarıalioğlu 2 yıl önce geçirdiği kaza sonucu bitkisel hayata girmişti. Doktorların ‘Yaşamaz’ dediği Abdullah Sarıalioğlu eşinin sevgisiyle iyileşme belirtileri gösterdi.

Haberin Devamı

MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kastamonu’da Abdullah Sarıalioğlu (28), iki yıl önce motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu bitkisel hayata girmişti. Doktorlar Abdullah Sarıalioğlu için ‘Yaşamaz’ diyordu. 2 yıldır hiçbir tepki vermeyen Abdullah Sarıalioğlu, eşi ve kızının sevgisiyle bir mucizeyi gerçekleştirdi.

‘İNANCIMI YİTİRMEDİM’

Eşine ve kızına gülümseyen, kolunu hareket ettiren Abdullah Sarıalioğlu doktorları da hayrete düşürdü. Günün büyük bölümünü eşinin başında geçiren Melek Sarıalioğlu, “Evlendikten 10 ay sonra bu kaza meydana geldi. Eşim, benim ve kızımız için dayanacak, sevgimiz sayesinde er ya da geç iyileşecek” dedi.

***

Artvin’de İsminaz Özer 1997’de geçirdiği kaza sonucu felç oldu. Yılmaz Özer 13 yıldır solunum cihazına bağlı olan felçli eşini hiçbir Sevgililer Günü’nde yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

EŞİ 13 YILDIR YATALAK

Artvin’de işçi Yılmaz Özer, eşi İsminaz’ın (41) da içinde bulunduğu otomobiliyle 1997’de kaza yapmıştı. Kazada Yılmaz Özer hafif yaralanmıştı. Eşi İsminaz ise ağır yaralanmıştı. 18 ay yoğun bakımda kalan kadın felç geçirmişti. İsminaz o tarihten beri solunum cihazına bağlı yaşıyor.

'SEVGİMİZ ENGEL TANIMAZ'

Yılmaz Özer 22 yıllık eşini hastalığında yalnız bırakmıyor. Her yıl Sevgililer Günü’nde eşine kırmızı gül alan Yılmaz Özer, “Onun hastalığı sevgimize engel olamaz” dedi. İsminaz Özer ise “Eşim bir gün bana ‘of’ demedi. Anne bir çocuğa nasıl bakıyorsa eşim de bana öyle bakıyor” diye konuştu.