Mehmet Coşkundeniz İyi ki ayrılmışlar
HABERİ PAYLAŞ

İyi ki ayrılmışlar

Haberin Devamı

Evliyken büyük problemler yaşadılar, tartışmaları, kavgaları magazin sayfalarından eksik olmadı. Boşandıktan sonra daha iyi anlaşır oldular.

Evlilik bittikten sonra da dost kalınabileceğini, üstelik daha sağlıklı ilişki kurabileceklerini kanıtladılar. İşte, “İyi ki ayrılmışlar” dediğimiz 10 ünlü çift...

HÜLYA AVŞAR -KAYA ÇİLİNGİROĞLU

İyi ki ayrılmışlar

1997’de Paris’te evlendiler. Bu evlilik, Kaya Çilingiroğlu’nun ihaneti nedeniyle 2005’te bitti. Kızları Zehra bugün 19 yaşında. Ayrıldıkları ilk dönem birbirlerini epey suçladılar. Ama sonra tüm bunları aşıp dost olmayı başardılar.

Hatta Hülya Avşar eski eşini programına çıkarıp yüzleşme bile yaptı. Sonuçta ayrılık ikisine de yaradı, dostlukları baki kaldı.


EBRU ŞALLI -HARUN TAN

İyi ki ayrılmışlar

11 yıllık evliliklerini 2013’te bitirdiler. İki çocukları var. Ayrıldıktan sonra Ebru Şallı’nın başka ilişkileri oldu. İlk dönemde pek birlikte görünmeseler de daha sonra dostluk kurmayı başardılar.

Hatta Harun Tan’ın, Ebru’yu bazı ilişkileri konusunda dostça uyardığı da yazıldı. Birbirleri hakkında hiçbir zaman kötü konuşmamaları bu dostluğun devamını sağlıyor.


ARZU BALKAN -TAMER KARADAĞLI

İyi ki ayrılmışlar

Yine ihanet yüzünden biten bir evlilik. 2002’de evlendiler, 2007’de boşandılar. Zeyno adında, 11 yaşında bir kızları var. Ayrıldıktan sonra birbirleri hakkında hiç kötü konuşmadılar. Hele hele Tamer Karadağlı, eski eşi Arzu Balkan’ı hayatında hep ayrı bir yere koydu.

İkisi de bir daha evlenmedi. Arzu Balkan, Tamer Karadağlı’nın ‘Pamuk Prens’ filminde eşi rolünü bile oynadı. Aralarında müthiş bir sevgi var.

ÇAĞLA ŞIKEL -EMRE ALTUĞ

İyi ki ayrılmışlar

“Keşke bitmese” dediğim bir evlilikleri vardı. 7 yıllık evlilikleri 2015’te bitti. İki oğullarına “Biz eş olarak ayrıldık ama hala anne-babayız” mesajını o kadar güzel veriyorlar ki...

Son olarak ailece Anıtkabir’i ziyarete gittiler. Mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Bildiğim kadarıyla ikisinin de hayatında kimse yok. İşlerine ve çocuklarına odaklanmış iki dost olarak hayatlarına devam ediyorlar.

AHU YAĞTU -CEM YILMAZ

İyi ki ayrılmışlar

21 ay süren evlilikleri 2013’ün son günü bitti. Oğulları Kemal’i hiç ihmal etmiyorlar. Onları iki iyi dost olarak sürekli bir arada görmek mümkün. Alışverişe birlikte gidiyorlar, tatillere birlikte gidiyorlar.

Hatta Cem ile Ahu, çocukları olmadan da buluşup konser izliyor, etkinliklere katılıyor. Bunu başarabiliyor olmaları da aralarındaki bağın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

GÜLBEN ERGEN -MUSTAFA ERDOĞAN

İyi ki ayrılmışlar

7 yıl süren evlilikleri 2011’de bitti. 3 çocukları var. Gülben Ergen daha sonra Erhan Çelik’le evlendi ama ondan da boşandı. Hatta bu boşanmaya Mustafa Erdoğan’la olan dostluğunun sebep olduğu yazıldı.

En son yine Mustafa Erdoğan’ın ailesinin evinde biraraya geldiler. Mustafa Erdoğan’ın, “Eşler ayrılabilir ama anne babalar ayrılamazlar” sözünü doğrular nitelikte yaşıyorlar.

YEŞİM SALKIM -HAKAN ERATİK


İyi ki ayrılmışlar

‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ denilen lanetli programa birlikte katılmıştık. Onlar da boşandı, ben de boşandım. Zaten o programa katılan çok sayıda çift boşandı. 8 yıllık evlilikleri 2015’te bitti.

Kızları Ada için sık sık buluşuyorlar. Tatillere çıkıyorlar, doğumgünü kutlaması yapıyorlar. Son olarak Hakan, yeni yıl yemeği için Yeşim’in evindeydi. Örnek olacak dostlukları var.

AYŞEGÜL YILDIZ -İBRAHİM TATLISES

İyi ki ayrılmışlar

2013’te iki yıllık evliyken boşandılar. Kızları Elif Ada, Ayşegül hanımla birlikte yaşıyor. İbrahim Tatlıses fırsat buldukça eşiyle ve kızıyla biraraya geliyor.

Hatta bir ara yeniden evlenecekleri bile konuşuldu ama doğru çıkmadı. Evliyken çok fazla tartıştıkları kamuoyuna yansımıştı. Şimdi gayet mutlu, dingin hayatları var. İkisi de bundan çok mutlu.

CANAN HOŞGÖR -HAMDİ ALKAN

İyi ki ayrılmışlar

Birbirleriyle iki kez evlendiler. 1998’deki ilk evlilikleri 1999’da bitti. 2006’daki ikinci evlilikleri de 2012’de sona erdi. İki kızları var. Hamdi Alkan halen Selen Görgüzel ile evli.

Canan Hoşgör, sadece eski eşiyle değil, eski eşinin yeni eşiyle de dost olmayı başarabildi. Bir araya geliyorlar, kızlarını konuşuyorlar ve dostluklarını sürdürmeyi başarıyorlar.

SEMA ŞİMŞEK -BURAK HAKKI


İyi ki ayrılmışlar

10 yıllık evlilikleri 2012’de bitti. Bir çocukları olan çiftin evliliğinin bitmesine Burak Hakkı’nın ihanetinin neden olduğu dava dosyasına girdi. Ama sonuçta bunların hepsi unutuldu.

Zaman zaman başka sevgilileri olsa da aralarındaki bağ hiç kopmadı. Burak Hakkı’nın bir TV programında, “Yeniden evlenirsem bu kesinlikle Sema ile olur” demesi ona halen sevgi beslediğinin en büyük kanıtıydı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder