Magazin İyi ki doğdun müstakbel damat

İyi ki doğdun müstakbel damat

Paylaş
İyi ki doğdun müstakbel damat

Cem Uzan, geçen hafta sonu 50. yaşını Eyfel Kulesi'nin karşısındaki 'Residence La Reserve'deki lüks dairesinde sevgilisi Derin Mermerci ve 50 dostunun katıldığı bir partiyle kutladı. Partinin sürprizi Derin Hanım'ın annesi Ender Mermerci oldu

Geçtiğimiz günlerde Paris’te yaşayan Cem Uzan’ın 50. yaşını kutlayacağını ve davete Türkiye’den de dostlarının katılacağını yazmıştım. Cem Uzan, 5 Aralık akşamı, sevgilisi Derin Mermerci ile ev sahipliği yaptığı kutlamaların ilk gününde, Eyfel Kulesi’nin karşısındaki Residence La Reserve’deki lüks dairesinde dostlarına bir yemek vermiş.

Haberin Devamı

Toplam 40 kişilik yemeğin ertesi günü de Paris’in küçük kapasiteli ancak çok ‘in’ olan barı Matias’ta kutlama yapılmış. İstanbul’dan getirdiği ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın müzikleriyle coşturduğu gecede şampanyalar su gibi akmış.

Gece boyunca şampanyaların yanında minik kanepeler, havyarlar ikram edilmiş. Gecenin en önemli olayı ise Derin Mermerci’nin annesi Ender Mermerci ve sevgilisi Herman Von Alkamade’nin de davetliler arasında olması...

Ender Hanım’ın bu davete katılması “Derin Mermerci’nin ailesi Cem Uzan ile olan ilişkisine onay vermiyor” dedikodularını da boşa çıkardı. Cem Uzan’ın doğum gününe İstanbul’dan yakın arkadaşlarının da katılacağını bildiğim için Atatürk Havalimanı’na muhabir göndermiştim.

Haberin Devamı

Onlar da Mehmet - Şebnem Dereli ve Emre Ergani’yi çekmişlerdi. Arkadaşımızın nereye gittiklerini anlamaması için “Tatil için Londra’ya gidiyoruz” demişlerdi. Ama ben bu cevabı yemedim.

Çünkü onlar gibi İstanbul’dan Adil - Beyhan Benardete, Osman Merzeci, Melis Murathanoğlu, Sandra-Nino Erer, Mustafa Toner, Berna Gürel ve oğlu Ali’nin bu partiye katıldıklarını öğrendim. Eee işimiz bu!

Habertürk