Spor 'İyi mücadele ettik ama hücumda çoğalamadık'

'İyi mücadele ettik ama hücumda çoğalamadık'

Paylaş
'İyi mücadele ettik ama hücumda çoğalamadık'

Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik ise iyi oynayıp, iyi mücadele ettiklerini, fakat hücumda çoğalamadıklarını söyledi

Bank Asya 1.Lig’de sahasında Denizlispor’u 2-0 yenen Giresunspor’un teknik direktörü Bahri Kaya, "Sezonun en rahat maçlarından birini oynadık" dedi. Kaya, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, güçlü bir rakip karşısında hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını söyledi. Sahada 90 dakika boyunca ne yaptığını iyi bilen bir Giresunspor olduğunu ifade eden Kaya, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Sezonun en rahat maçlarından birini oynadık. Alan daralttık, mücadele ettik, oyun üstünlüğünü elimizde tuttuk ve ilk yarıda iki gol bularak maçtan galip ayrıldık. Bu takımın küme düşmeyeceğini daha ilk göreve geldiğim zaman söylemiştim. Biraz geç oldu, ama kurtulduğumuzu şimdi ilan ettik. Camia olarak çok mutluyuz. Elde ettiğimiz bu galibiyetten ötürü onurlu ve yürekli futbolcularımı tebrik ediyorum."

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Kenan Atik ise iyi oynayıp, iyi mücadele ettiklerini, fakat hücumda çoğalamadıklarını kaydederek, "Kulüp adına tek mutluluğumuz gelecek sezon takımda yer alacak gençlere şans vermek oldu. Bugün burada da bazı genç arkadaşlarımıza forma şansı verdim. Kalan iki maçımızda da gençlere ağırlık vereceğim. Artık bundan sonraki iki maçta geleceğimiz için oynayacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

AA