Gündem İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener FETÖ'cü iddialarına sert çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener FETÖ'cü iddialarına sert çıktı

Paylaş
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener FETÖ'cü iddialarına sert çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisiyle ilgili iddialara tepki gösterdi. Akşener, "FETÖ'cü olduğuma dair elinde tek bir kanıtı olan varsa, onu savcılığa teslim etmeyen varsa, şerefsizdir, alçaktır" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenen Akşener, "Yahu dünya liderisin sen, sana kim baş eğdirmek istiyor; söyle bize, İYİ Partililer halleder! Ey Erdoğan korkma kardeşim, biz varız, biz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Hakkında “FETÖ’cü” iddiaları olduğunu belirten Akşener, “Bana FETÖ'cü dediler. Geçtim beni, çoluğumda çocuğumda, yedi göbek sülalemde bir FETÖ’cü bulun, huzurunuzda ilan ediyorum politikayı bırakıyorum. Benim FETÖ’cü olduğuma dair elinde tek bir kanıtı olan varsa, onu savcılığa teslim etmeyen varsa, şerefsizdir, alçaktır” ifadelerini kullandı.



Meral Akşener Twitter'daki açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Sorular çalınıyor, çaldırıyorlar. Çalanlar da, çaldıranlar da KPSS ile çoluğunu çocuğunu işe yerleştiriyor ama sizin çocuklarınız yine işsiz. Şimdi size soruyorum; soruları çalanlara ve çaldıranlara, haklarınızı helal ediyor musunuz? Ben de 'Haram zıkkım olsun!' diyorum!