Magazin İyi şovmen kötü esnaf: BEYAZ

İyi şovmen kötü esnaf: BEYAZ

Paylaş
İyi şovmen kötü esnaf: BEYAZ

Beyazıt Öztürk ekran başarısını iş dünyasında gösteremiyor. Ünlü şovmen, İzmir'den sonra İstinye Park'ta açtığı ikinci kafeyi de işletemedi

Geçen yılın vergi rekortmenleri listesinde ilk 100'de yer alan ünlü şovmen Beyaz, sanatçı kimliğindeki başarısını ne yazık ki ticaret hayatında beceremiyor! 2007 yılında İzmir Kordon'da kafe açıp ticarete atılan Beyaz, mekanı iş yapmayınca hayal kırıklığına uğramıştı. 2008 yazında İstanbul'un gözde alışveriş merkezi İstinye Park'taki Cafe Crown'u devralınca da İzmir'deki kafesini kapamıştı. Öğrendim ki, ruhsatını ortağı olan ağabeyinin üzerine yapan Beyaz, İstanbul'daki mekanında da tutturamamış; duyduğuma göre da Cafe Crown'u devretmiş.

EMLAK İŞİNİ BAŞARACAK MI?

Haberin Devamı

Şimdi ben, işletmecilikte başarılı olamayan Beyaz'ın emlak yatırımcılığında şeytanın bacağını kırıp kıramayacağını merak ediyorum! Çünkü Beyaz, ocak ayında çocukluğu ve gençlik yıllarının geçtiği Eskişehir'de 2 milyon lira verip 2.5 dönüm arsa satın almıştı. Arsaya 5 milyon lira harcayarak iş merkezi inşa etmeyi hazırlanıyor. Beyaz'ın bu girişiminin sonu da inşallah kafe işine dönmez!!!

Bülent Cankurt / Sabah