Coşkun Türk İyi tatiller Fenerbahçe
HABERİ PAYLAŞ

İyi tatiller Fenerbahçe

UEFA Avrupa Ligi’nde grubunu ve Süper Lig’in ilk yarısını lider tamamlayan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası’na da çok iyi başlangıç yapıp tatile moralli girdi.

Volkan Demirel, Alex, Gökhan, Güiza, Emre gibi aslarından yoksun çıktığı maçta zorlanmayan Fenerbahçe’de Özer Hurmacı güzel futbolunu 2 golle süslerken gelecekte Alex’in yerine rahatlıkla oynayabileceğinin sinyallerini de verdi. Tek forvet Semih’in arkasında tıpkı Alex gibi ikinci forvet oynayan Özer hem isabetli paslar attı hem de golcü kimliğini konuşturdu.

Haberin Devamı

Tecrübe kazandıkça takım içinde ağırlığını da hissettirecek olan Özer, Milli Takım’ın kaliteli futbolcularından olmaya aday. Trabzonspor maçında gereksiz hareketler yaptı diye eleştirmiştim. Dün hem kendine güveni daha fazlaydı hem de varyeteye kaçmadı. Dos Santos sol bekte gerçek kimliğini buluyor. Kalede genç Volkan güven verdi.

Mehmet Topuz çok çalışmasının karşılığını attığı golle aldı. Tamam, rakip Altay’ın Kadıköy’de pek şansı yoktu ama buna karşın iyi mücadele ettiler. Özellikle 34 numarayla oynayan Cenk Ahmet çok başarılıydı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder