Türkiye (Son Dakika) 'İyilik meleği' dedi, fuhuşa zorladı

'İyilik meleği' dedi, fuhuşa zorladı

Paylaş
'İyilik meleği' dedi, fuhuşa zorladı

Adana'da kadınları fuhşa sürüklediği iddiasıyla yakalanan çete lideri Hasan S. ile Selma A. ve Tarık Ç., çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı

’Mehtap’ takma adıyla tanınan Selma A.’nın kuaföre gelen ve maddi durumu kötü olan kadınları, "Bir tanıdığım var, size her türlü yardımda bulunur. Adeta iyilik meleği" diyerek fuhuşa sürüklediği ortaya çıktı.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Baraj Yolu’nda Selma A.’ya ait kuaförde erkeklere kadın pazarladığı ihbar aldı. Polis, ’Mehtap’ takma adıyla tanınan Selma A. ile işyerini teknik ve fiziki takibe aldı. 4 ay süren çalışmanın ardından kuaför salonuyla birlikte 20 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Çete üyesi Selma A., Tarık Ç., Sadık B., Tuğba G., Seren A. ve Hakan E. gözaltına alındı. Çetenin fuhuşa sürüklediği 20 kadın da kurtarıldı. Şüpheliler Emniyet Müdürlüğü’nde sorguyla alındı.

’İYİLİK MELEĞİ’

’Mehtap’ takma adlı Selma A.’nın kuaföre gelen özellikle maddi sıkıntı çeken ya da lüks yaşamak isteyen kadınlara "Bir tanıdığım var, size her türlü yardımda bulunur. Adeta iyilik meleği" diyerek yaklaştığı ve kandırıp tuzağına düşürdüğü saptandı. Selma A.’nın bu sözlerle kandırdığı kadınları, "iyilik meleği" dediği çetenin lideri olduğu iddia edilen Hasan S. ve diğer üyeler ile tanıştırdığı, yardım edilen kadınların uyuşturucuya alıştırılıp fuhşa sürüklendiği belirlendi.

’UÇACAĞIZ HAZIR OLUN’

Çetenin uyuşturucu verdiği kadınları zorla erkeklere pazarladığı, direnen kadınların ise ölümle tehdit edildiği de ortaya çıktı. Müşteriyi bulan ve otelleri ayarladığı iddia edilen Hasan S.’nin, dinleme ihtimaline karşı, polise yakalanmamak için Selma A. ile yaptığı telefon görüşmelerinde şifreli konuştuğu da belirlendi. Oteli ayarlayıp, müşteri ile anlaşan Hasan S.’nin, "Bu akşam saat….’de uçacağız hazır olun" diyerek Selma A.’dan kadın hazırlaması istediği de saptandı.

Sorguları tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden Hasan S., Selma A. ve Tarık Ç. tutuklanırken Sadık B., Seren A., Tuğba G. ile Hakan E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

DHA

2

Haberin Devamı