Kültür - Sanat İyilik peşinde koştular
Paylaş
İyilik peşinde koştular

7 Mayıs Pazar günü de İzmir Wings for Life World Run 2017'de onlar TEGV için koştu

Omurilik felcine dikkati çekmek ve omurilik yaralanmalarının tedavisiyle ilgili bilimsel araştırmalara kaynak sağlamak amacıyla düzenlenen "Wings for Life World Run"ın Türkiye ayağına İzmir ev sahipliği yaptı. 6 bin kişinin katılımıyla Kültürpark'ın Lozan Kapısı'ndan start alan koşu Çiğli-Menemen ve Foça istikametine doğru başladı.

TEDAVİ İÇİN PARA TOPLANIYOR

Wings For Life World Run, Wings For Life vakfının omurilik araştırmalarına destek için organize ettiği bir yarış. İlk üç yılda koşu için alınan kayıtlar ve bağışlarla 17,8 milyon euro toplandı. Para, omurilik felçlilerinin tedavisi için harcanacak.

ONLAR TEGV İÇİN KOŞTU

TEGV(Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı), 22 yıldır 2 milyondan fazla çocuğa nitelikli eğitim desteği sağlıyor. TEGV Eğitim Programları Müdürü olarak ben de son bir yıldır bu güzel kurumda, Türkiye'nin 72 farklı noktasında tüm bu çocuklar ve her geçen gün daha fazlası sorgulasın, merak etsin, heyecan duysun, kendine güvensin ve her şeyden önce mutlu olsun diye çalışıyorum.



7 Mayıs Pazar günü de İzmir Wings for Life World Run 2017'de hayatımın ilk 10 km'sini TEGV'deki çocukların eğitim giderlerini karşılamak için koştum. Sizler de bağışlarınızla bana destek olursanız çok mutlu olurum.

Kredi kartıyla bağış için: http://www.tegv.org/kredi-karti-ile-bagis
Açıklama: İZMİR/YSARIIŞIK/Adınız soyadınız
Havale/EFT için:
IBAN: TR74 0006 7010 0000 0001 0000 00
Banka: Yapı Kredi Bankası, Beyoğlu Özel Bankacılık Merkezi (Şb. Kodu 410)
Alıcı adı: Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)
Hesap no: 1000000
Açıklama: İZMİR/YSARIIŞIK/Adınız soyadınız

Haberin Devamı