Mesut Yar İzdivaç boş halayla çoş!
HABERİ PAYLAŞ

İzdivaç boş halayla çoş!

Haberin Devamı

İzdivaç boş halayla çoş!


Kimileri tersini söyleyebilir ama ben Seda Sayan ile Uğur Arslan’ın sunduğu Evleneceksen Gel (Show TV) programına artık bir izdivaç işi olarak bakamıyorum... Program bir nevi Yetenek Sizsiniz Türkiye tadında akıyor. Yerli yersiz ağzımıza dolanan “Flash TV kafası” da programa bir hayli hakim. Bir Mahmut Tuncer ağabeyimiz eksik... O da halay başı olarak topa girse oradakiler stüdyoda, biz ekran karşısında başlayacağız halaya. Valla çıkarsa bu programdan çok eğlenceli evlilikler çıkar. Çıkmazsa da umurumuzda değil; halaya devam!

Orta kuşağın Arslan aşk ikonları!


Hep dizilerdeki genç çiftlerin aşklarına bakıp iç geçirecek değiliz ya. Bizim gibi orta yaşa yürüyen kitlenin de etkilendiği dizi aşkları var... Mesela Kara Sevda’da (Star TV) Zerrin Tekindor ile Kerem Alışık performansını birinci sıraya koyun. Ardına Poyraz Karayel’de (Kanal D) İdil Fırat ile Musa Uzunlar performansını ekleyin.

Son olarak da Hayat Şarkısı’ndan Ahmet Mümtaz Taylan ile Seray Gözler’i (Kanal D) unutmayın... İşte bizim kuşağın ikonu olabilecek aşk çiftlerinin ilk üç sıralaması. Ne dersiniz?

Sabah akşam gerilmek...


Üst kat komşumun topuk sesiyle uyanmak benim için sıradan bir kabus oldu. Hani her gece aynı kabusu gören insanlar vardır ya, sabah yedi suları da benim için öyle nefes nefese yaşanıyor... Söze tuhaf bir yerden girdim ama gerilim çok pis bir şey sevgili okur. Caddede, sokakta, işte ve evde gerilmek çok fena bir şey...

Dizi izlerken gerilmeyi de bir kenara koyun. Çünkü o yüksek gerilim müziklerinden psikolojisi etkilenmeyen seyirci var mıdır bilemiyorum... Bir Kara Sevda’nın (Star TV) takılmış plak gibi tekrarlanan o gerilim melodisi yüzünden; “başlarım böyle sevdaya!” deyip de kanal değiştirmeyen var mıdır sahi?

Konu sıkıntısı çok fena!


Engin Altan Düzyatan’a sakalını kesmemesi kaydıyla başrolünü oynadığı Diriliş Ertuğrul’un (TRT 1) yapımcısı tarafından zam yapıldı. Kerimcan Durmaz, “İşte Benim Stilim” (TV8) kadrosundan kovuldu. Murat Yıldırım oynayacağı projelerde alkollü sahne olmasını veto etti.

Genç yetenek Tolga Sarıtaş şımarıklıklarıyla rol arkadaşlarını bunalttı... İşte son üç günde çıkıp bir nefeste yalanlanan 4 haber. Hepsi de magazin tartışma programlarında nefessiz konuşuldu. Konu sıkıntısı denilen bu meret fena, çok fena!

Gizli potansiyelleri var!



Diriliş Ertuğrul (TRT 1), Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv), İçerde (Show TV), Kiralık Aşk ve Kara Sevda (Star TV) internette en çok aranıp izlenen diziler olmuş... İlk üç sırada erkek izleyici ağırlıklı dizileri görüyoruz.

Bu da demektir ki evde kumandayı hanıma teslim eden ciddi bir kitle dizisini internet aleminden takip ediyor... Ve son olarak bu da gösterir ki üç dizinin de yayın esnasında ekran karşısına geçemeyen, kumandayı yönetemeyen ciddi bir kitlesi var. Bu yüzden de ömürleri uzun, bir kenara not edin!

Nerede o amatörler?


TV8’in talk şovu 3 Adam bu yıl geçen sezon reytinglerine hasret. Sanırım tam da prime time diliminin göbeğinde yayınlanması en büyük etken... Bu arada 3 Adam’ın skeçlerinde bir Çok Güzel Hareketler Bunlar tadı bulamıyoruz. Tamam, o iş geride kaldı ama bu gençler hâlâ ekrandalar. İçlerindeki amatörü öldürdülerse iş başkalaşır tabii...

Hadi Eser, hadi İbrahim, hadi Oğuzhan; asılın küreklere. Ekranda bir başına ve rakipsizsiniz. Daha ne olsun gençler?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder