Türkiye (Son Dakika) İzinli olarak yurttan alınan genç kız kayıplara karıştı

İzinli olarak yurttan alınan genç kız kayıplara karıştı

Paylaş
İzinli olarak yurttan alınan genç kız kayıplara karıştı

Bursa’da, babası tarafından izinli olarak yurttan alınarak teyzesine bırakılan genç kız kayıplara karıştı

Annesi tarafından Bursa’daki yetiştirme yurduna bırakılan 17 yaşındaki Mukadder Peker, babası tarafından izinli olarak yurttan çıkarıldı.

TEYZESİNİN EVİNİN ÖNÜNE BIRAKILDI


Teyzesine gitmek istediğini belirten genç kız, babası tarafından teyzesine bırakıldı. Baba, kızını teyzesinin evinin önüne kadar getirip geri dönerken, teyzesine uğramayan genç kızdan o günden beri haber alınamıyor.


"KIZIM TEYZESİNE UĞRAMAMIŞ"


Kızını bulabilmek için çalmadık kapı bırakmayan 40 yaşındaki Zeki Peker, 3 Mart’ta kızını Bursa’daki yurttan izinle alıp İnegöl’e getirdiğini belirterek, "15 yıl önce eşimle ayrıldık. Kızımın velayeti annesine verildi. Geçen yıl kızım tedavi olmak üzere annesi tarafından yurda bırakılmış. Bir yıldan bu yana kızımla ben ilgileniyorum. Kızımı 3 Mart 2017 tarihinde izinli olarak yurttan aldım. 5 Mart’ta ise teyzesine gideceğini söyledi. Kızımı teyzesinin evine bıraktım. Yeniden almaya gittiğimde kızım yoktu. Kızım teyzesine bile uğramamış. O günden bu yana aramadığım yer kalmadı. Emniyete başvurdum. Kızımın hayatından endişe ediyorum. O günden bu yana haber alamadım. Yetkililerden kızımın bulunması için yardım bekliyorum" dedi.

Haberin Devamı