Türkiye (Son Dakika) İzmir'de aynı yerde iki kaza: 3 ölü

İzmir'de aynı yerde iki kaza: 3 ölü

Paylaş
İzmir'de aynı yerde iki kaza: 3 ölü

İzmir’in Kemalpaşa ilçesinde aynı yerde peş peşe yaşanan iki trafik kazasından ilki hasarla atlatıldı ancak ikincisinde üç kişi öldü, bir kişi yaralandı

İzmir-İstanbul Otoyolu Kuyucak Kavşağı’nda Manisa istikametinden İzmir yönüne giden kamyonun sürücüsü Birkay K, hasarlı kazaya karışan otomobilin şeridi kapatması üzerine yol kenarında durdu.

Aynı yönde seyreden Halil Güntekin (28) idaresindeki otomobil ise kontrolden çıkarak bu kamyona çarptı. Sürücü Halil Güntekin ile aynı araçtaki kardeşi Tunahan Güntekin (15), annesi Ayşe Güntekin (47) ve Mehmet Özer (62) otomobilde sıkışarak yaralandı.


İKİ KARDEŞ ÖLDÜ, ANNELERİ AĞIR YARALI


Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen jandarma, sağlık ile itfaiye acil kurtarma sağlık (AKS) ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ekipler, Halil ve Tunahan Güntekin ile Mehmet Özer’in öldüğünü belirledi. Sağlık görevlileri tarafından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Ayşe Gültekin’in hayatı tehlikesi bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili kamyon sürücüsü Birkay K’nın gözaltına alındığı öğrenildi.

SÜRÜCÜ 1 GÜN ÖNCE NİŞANLANMIŞ


Sürücü 28 yaşındaki Halil Güntekin’in kazadan bir gün önce Manisa Demirci'de nişanlandığı ve ailesiyle birlikte nişandan dönerken kaza yaptığı ortaya çıktı.



Kazadan sonra acı haberi duyan nişanlısı Bilge Toprak’ın büyük üzüntü yaşadığı ifade edildi.


Haberin Devamı