Türkiye (Son Dakika) İzmir'de eczacının 4 kişiyi öldürdüğü katliamın nedeni belli oldu

İzmir'de eczacının 4 kişiyi öldürdüğü katliamın nedeni belli oldu

Paylaş
İzmir'de eczacının 4 kişiyi öldürdüğü katliamın nedeni belli oldu

İzmir’de eczacı Hakan Kılıç’ın 4 kişiyi öldürdüğü katliamın nedeni belli oldu. Hüseyin Tiryaki ve ailesi, Kılıç’ın yaptığı ilaç yolsuzluklarını bildikleri için öldürüldü

İzmir'de eczacı Hakan Kılıç'ın, aynı aileden 4 kişiyi öldürdüğü cinayetlerin üzerindeki sis perdesi aralandı.


KANSER İLAÇLARININ ÜCRETLERİYLE OYNUYORMUŞ


Kılıç'ın, ilaç yolsuzluğu nedeniyle soruşturma geçirdiği, yüksek miktar tutan kanser ilaçları ücretleriyle oynamalar yaptığı ve bu yolsuzluğu bilen Hüseyin Tiryaki'ye kendisinden şantajla para aldığı için öldürdüğü belirlendi.

Tiryaki'nin ailesinin de olayı bildiği, yolsuzluğun ortaya çıkmaması için onları da öldürdüğü saptandı.
Kılıç'ın yakalanacağını anlayınca intihar ettiği ihtimali değerlendiriliyor.


(Aileyi katleden zanlı Hakan Kılıç)

ŞANTAJ VE TEHDİT


İzmir'in Buca ilçesinde Hüseyin Tiryaki, eşi Fadime Tiryaki, annesi Aysel Aslan ile üvey kız kardeşi Behiye Aslan'ın öldürülmesinin ardından vahşetin gerçek ayrıntısı ortaya çıktı. Eczacı Hakan Kılıç'ın SGK ilaçlarından büyük bir yolsuzluk yaptığı ve bu yaptığı yolsuzluğu bir dönem yanında birlikte çalıştığı Hüseyin Tiryaki'nin bildiği, kendisinden şantaj ve tehditle para aldığı ve bu yüzden aralarının açık olduğu ileri sürüldü. Cinayet serisinin ilk kurbanı olan Hüseyin Tiryaki'nin olay gününden bir gün önce Hakan Kılıç'tan para istediği, zanlının da olay günü, "ilaç dağıtma işim var, gel birlikte dağıtalım. Hem paranı da veririm" diyerek yanına çağırdığı saptandı.


İzmir'de bir aile katledildi: 4 ölü!



PANİĞE KAPILIP İNTİHAR ETTİ


Yeni asır'ın haberine göre Buca Kaynaklar'daki buluşmada Tiryaki ile Kılıç arasında para isteme ve şantaj iddiasıyla çıkan tartışma sonrası cinayetin işlendiği öne sürüldü. Zanlının, Hüseyin Tiryaki'yi öldürdükten sonra "buluşmayı" ve "yolsuzluğu" bilen aileyi de geride tanık bırakmamak için öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Cinayetlerin ardından saklanan Hakan Kılıç'ın, Cinayet Bürosu dedektiflerinin kendisini aramaya başladığını öğrenince paniğe kapılıp intihar ettiği öğrenildi.


İzmir'deki 4 kişilik aile katliamında yeni gelişme!


İzmir'de 4 kişilik aileyi katleden zanlı evinde ölü bulundu

Haberin Devamı