Türkiye (Son Dakika) İzmir'de liseli genç kız mukavvayla kapatılan rögara düştü

İzmir'de liseli genç kız mukavvayla kapatılan rögara düştü

Paylaş
İzmir'de liseli genç kız mukavvayla kapatılan rögara düştü

İzmir Çiğli'de kapağı bulunmadığı için mukavvayla kapatılan rögara düşen lise öğrencisi kız yaralandı

Geçen cumartesi günü Anadolu Caddesi'nde Çiğli Belediyesi'nin karşısındaki kaldırımda yürüyen lise öğrencisi 17 yaşındaki İ.B., üzeri mukavvayla kapatılan yaklaşık iki metrelik rögara düştü.

İ.B. çevreden yetişen vatandaşların yardımıyla, sıkıştığı yerden çıkarıldı.


3 HAFTA KOLTUK DEĞNEĞİ KULLANMAK ZORUNDA


Ambulansla Çiğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İ.B'nin ayağında doku zedelenmesi oluştuğu belirlendi. Hastaneden 3 gün rapor verilen İ.B'nin, 3 hafta koltuk değneği kullanmak zorunda olduğu belirtildi. Yaşadığı olayın şokunu üzerinden atamayan İ.B, yaptığı açıklamada, üzeri mukavvayla örtülü rögarın etrafında herhangi uyarıcı bir levhanın bulunmadığını, bu yüzden fark etmediğini söyledi.


"ORANIN RÖGAR OLDUĞUNU NERDEN BİLEBİLİRDİM Kİ?"


Yürürken birdenbire boşluğa düştüğünü belirten İ.B. yaşadığı o anları şöyle anlattı:
"Kaldırımda sakin şekilde yürüyordum. Hatta yere baka baka yürüyordum. Üst geçide yaklaştığımda bir ayağımın acıyla çukura girdiğini hissettim. Bir yardımsever beni oradan çıkardı. Çağrılan ambulansla hastaneye götürüldüm. Rögar çukuru kartonla kapatılmış. Oranın çukur, rögar olduğunu nereden bilebilirdim ki?"



İ.B. yoğun bir sınav dönemine girdiklerini, yaşadığı bu kaza nedeniyle çok üzgün olduğunu dile getirerek, doktorun ayağının tamamen iyileşmesi için en az 3 hafta koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalacağını belirttiğini söyledi.

Haberin Devamı