Türkiye (Son Dakika) İzmir'de zehirli balık dehşeti

İzmir'de zehirli balık dehşeti

Paylaş
İzmir'de zehirli balık dehşeti

İzmir'de yaşayan Gülhan Şenözhür’ün (42) elini iğneli vatoz soktu. Balıkçılıktan anlamadığını söyleyen ve arkadaşının emanet oltasını beklerken oltaya takılan iğneli vatozu eliyle tutup denize atmaya çalışan Şenözhür, vatozun kuyruğundaki iğneyle elini sokması sonucu ölümden döndü. Zehirin koluna ilerlememesi için bileğini sıkarak en yakın hastanenin acil servisine giden Şenözhür, doktorları elini iğneli vatozun soktuğuna fotoğrafla inandırabildi.

İzmir’in Konak ilçesi Küçükyalı Mahallesi’nde yaşayan Gülhan Şenözhür, kendi mahallesinin deniz kenarında balık tutan arkadaşının oltasını beklemeye başladı. Oltanın hareket etmesi üzerine büyük bir balığın geldiğini düşünen Şenözhür, heyecanla oltayı çekti, gelen iğneli vatozdu.

DENİZE GERİ ATMAK İSTEDİ


Yanındaki balıkçılara cep telefonunu verip fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştiren Şenözhür, oltanın ucunda kıvranan balığa kıyamadı ve onu eliyle tutup denize geri göndermek istedi.

Tam o sırada vatoz kuyruğundaki iğneyle Şenözhür’ün sol elini soktu. Acıyla kıvranan Şenözhür, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisine gitti.

DOKTORLARI, FOTOĞRAFI GÖSTEREREK İNANDIRABİLDİ


Doktorları, elini iğneli vatozun soktuğunu fotoğrafı göstererek inandırabildi. Eline dikiş atılan, bileğini sıktığı ve çok kısa zamanda hasteneye gittiği için büyük bir kazayı ucuz atlatan Şenözhür, şunları söyledi:

"Balıkçılıktan hiç anlamam. Herşey arkadaşımın emanet ettiği oltayı beklerken oldu. Oltanın ucunda can çekişen balığı görünce üzüldüm ve denize atmak istedim. Birden kuyruğundaki iğneyi elime soktu. Vatozlar elle tutulmazmış ben bilemedim. İğne elime beş santimetre girdi ancak orada kalmadı. Zehirin koluma ilerlememesi için bileğimi sıktım. Doktorların bunun çok etkili olduğunu söyledi. Hastane vatoz soktuğunu söylediğimde kimse inanmadı. Doktorlara fotoğrafları gösterdim. Elimi sıcak suyun içine soktular, çektiğim acıyı tarif edemem. Sonra serum verildi, alerji iğnesi yapıldı, elimin üstündeki yırtık dikildi. Hiçbir ağrı kesici acımı dindirmedi. Sahilde denk gelebilecek en imkansız balık bana denk gelmiş ve çok ucuz atlatmışım. Herkes dikkatli olsun ve bilmedikleri balığı elleri ile tutmasınlar."

Haberin Devamı