Türkiye (Son Dakika) İzmir'deki vahşi cinayetle ilgili flaş gelişme

İzmir'deki vahşi cinayetle ilgili flaş gelişme

Paylaş
İzmir'deki vahşi cinayetle ilgili flaş gelişme

İzmir’in Çiğli ilçesinde bıçaklanan ve cesedi evde naylon poşete sarılı halde bulunan genç kızın öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde 25 yaşındaki Funda Gülmez, bıçaklanarak öldürüldükten sonra naylon poşete sarılmıştı. Olayla ilgili gözaltına alınan genç kızın sevgilisi Ümit Ş, ve 3 kişi işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan genç kızın sevgilisi Ümit Ş. ve 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bir kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


OLAYIN GEÇMİŞİ


Ümit.Ş. isimli bir şahısla aynı evde yaşadığı öne sürülen Funda Gülmez’den haber alamayan yakınları, Gülmez’in yaşadığı eve gitmişti. Yakınları eve girdiğinde genç kızın naylon poşete sarılmış cansız bedeniyle karşılaşmıştı.


CİNAYETİ İTİRAF ETTİ


Bir eğlence merkezinde çalışan genç kızın tutuklanan sevgilisi Ü.Ş., cinayeti itiraf etmişti. Ü.Ş., "Eve geldiğinde Funda’yı telefonla konuşurken yakaladım. Kimle konuştuğunu sorduğumda bana ’kardeşim’ diye bahsettiği daha önceki sevgilisi ile ilişkisini sürdürdüğü ortaya çıktı. Ben de cinnet getirerek önce darp ettim, sonrasında ise bıçakladım" demişti.


GENÇ KIZIN TUTUKLANAN SEVGİLİSİ ÜMİT Ş.​


Bıçaklanarak öldürülen kadının cesedi naylon poşete sarılmış halde bulundu

Haberin Devamı