Ekonomi İzmir'e yeni yaşam merkezi geliyor

İzmir'e yeni yaşam merkezi geliyor

Paylaş
İzmir'e yeni yaşam merkezi geliyor

İzmir’de inşa edilen ‘Folkart Incity’de ev fiyatları 239 bin TL’den başlıyor

Folkart, İzmir Bornova Yeni Kent Bölgesi’nde ‘Folkart Incity’yi inşa ediyor. 8 bloklu projede 700 daire ve 42 mağaza var. Teslimler Eylül 2019’da yapılacak. Folkart City’de stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler var.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Folkart Incity projesi dahil, 13 projeyi bir arada yürüttüklerine dikkat çekerek, “Bu 13 projenin toplam yatırım değeri 4 milyar 352 milyon TL. Bu projelerde şu an bin 500 kişinin üzerinde insan çalışıyor. İzmir’de istihdama ciddi katkı sağlıyoruz” dedi.

Folkart Genel Müdürü Metin Sancak ise, Folkart’tan konut alan herkesin kısa sürede kazandığını belirterek, ”Önceki projelerde yapılan değerlendirmeler ışığında müşterilere yüzde 50’nin üzerinde artı değer kazandırıyor” diye konuştu.

ÖZEL KORUSU VAR

Kendine ait korusu olan Folkart Incity’de; spor alanları, basketbol, tenis, futbol, mini golf, masa tenisi, yürüyüş ve koru alanı, yüzme havuzları, spor salonu, sauna, çocuklar için kreş ve oyun alanları, sinema, karaoke odası, kütüphane, satranç ve çalışma odası, çatı alanlarında hobi bahçeleri gibi hizmetler sunulacak.

A’DAN Z’YE FOLKART INCITY

BÖLGE: İZMİR BORNOVA YENİ KENT BÖLGESİ
BLOK SAYISI: 8
DAİRE SAYISI: 700
DÜKKAN SAYISI: 42
DAİRE TİPLERİ: 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1
EV FİYATLARI: BAŞLANGIÇ 239 BİN TL
TESLİM TARİHİ: EYLÜL 2019

Haberin Devamı