Magazin İzmir Marşı'na küfreden Ebubekir Öztürk konuştu!

İzmir Marşı'na küfreden Ebubekir Öztürk konuştu!

Paylaş
İzmir Marşı'na küfreden Ebubekir Öztürk konuştu!

İzmir Marşı'na küfrettiği için büyük tepki gören ve TRT'de yayınlanan rol aldığı diziden de kovulan oyuncu Ebubekir Öztürk, konuk olduğu canlı yayında "marşın önemini bilmiyordum" diyerek kendini savundu

Şafak Sezer'in filmlerinde canlandırdığı 'Ganyotçu' rolüyle ünlenen Ebubekir Öztürk'ün İzmir Marşı'na hakaret içeren görüntülerin ortaya çıkması büyük yankı uyandırmıştı.

Ebubekir Öztürk, konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında konuştu.

MARŞIN ÖNEMİNİ BİLMİYORMUŞ

Sözlerine '"Türk halkından özellikle İzmirli kardeşlerimden özür diliyorum" diyerek başlayan Ebubekir Öztürk, İzmir Marşı'nın önemini bilmediğini söyledi.

Yaşanan olayı etkiye-tepki olarak değerlendiren Ebubekir Öztürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Aşığım, seviyorum" yorumunda bulundu.



''ÖZÜR DİLERİM AMA...''

Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından TRT'de yayınlanan 'Payitaht Abdülhamit' dizisinin kadrosundan çıkartılan Ebubekir Öztürk, "Bu talihsiz olay için özür diliyorum ama; 50 milyon insanı denize döktüğün zaman düşünce özgürlüğü, insanlara kuzu deyince düşünce özgürlüğü, Cumhurbaşkanımıza, hanımefendiye küfür edildiği zaman düşünce özgürlüğü ama ben bir cümle dağa taşa söyleyince bittik. Biz bu memlekette garibiz.'' ifadesini kullandı.









Haberin Devamı